niestety nie wiem.Ja jeszcze w DE jestem.
Musiało się coś niepokojącego stać,ze nie weszła na forum.
Ojej, mam nadzieję, że jest pod opieką i nie ma dostepu do internetu, mnie też nie ma w kraju i nie znam jej namiarów. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.
Jak byś coś wiedziała do daj znać.
Pozdrawiam
nie,ja nie miałam aż tak "palącego" policzka.A bierzesz oczywiście antybiotyk i ten przeciwbólowy lek co przepisal dr?
podczas zabiegu ja tez oczywiście nie czułam bólu.Ale samo to ,ze robi ci 3 godz i musisz mieć otwartą buzię.Ssak do tego.
można kilka naraz.A ceny w zależności od miast ok.4 tys zł za jeden.Z podniesieniem zatoki 5 tys zł..4.5 tys zł za tyle,które są większe.
HA---ano widzisz.Za tydzien wogule nie będziesz czuła,ze masz jakieś metale w dziąsłach.Jednak bez podnoszenia zatok szybciej się dochodzi do siebie po zabiegu.
amelka---jak się dziś czujesz?
Cristina, a wybrałaś Ankylosy i korony porcelanowe na Cerkonie?
Ja mam 3 implanty, w tym mostek 3 zęby na 2 implantach. Zdecydowałam tak, żeby uniknąć procedury podniesienia zatoki.
Koszt całości 18 000 PN.
ja już nie pamiętam jak moje się nazywały.Ja mam rozrzucone implanty tz.--dwa implanty,dwa moje,jeden implant,trzy moje itp.Nie mam 3 koło siebie.Każdy implant jest wkręcany osobno,nie mam mostu.Mój koszt---28 i pół tys.
Ale za to doktór mi kartke na ubiegłoroczne Boże Narodzenie przysłał.Taką dobrą pacjentką byłam.haha
Amelcia -to Ty teraz droższa od mojej terenówki:)Hi hi hi
No ale odwiedzasz chyba przystojnego Doktora dwa razy do roku na specjalne czyszczenie implantów?
Ja też w pierwszej chwili chciałam pojedyncze implanty, ale po konsultacji z doktorem zmieniłam zdanie.
Ojej, mam nadzieję, że jest pod opieką i nie ma dostepu do internetu, mnie też nie ma w kraju i nie znam jej namiarów. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.
Jak byś coś wiedziała do daj znać.
Pozdrawiam