Igga, teraz to pojechałaś po bandzie z tym myciem podłogi! Obrażam się na Ciebie do odwołania:-)))).
Igga, teraz to pojechałaś po bandzie z tym myciem podłogi! Obrażam się na Ciebie do odwołania:-)))).
Ale te dwa zdrowe zęby, na których masz założone korony są oszlifowane tak?
Zupełnie ciekawe jest to co napisałaś.
Wy tak jeszcze dlugo bedziecie w zebach dlubac ??? jak by co to mam tu wkrety do regipsów ( bedzie implant) i troche cementu ( zrobi sie korone) ha ha Jak sie nie przyjmnie to usuniemy hihi
No nie mów Binor, że podłóg nie myjesz ;-))
A ja mam ten luksus , że już pupy nie muszę sobie powiększać , bo jest wystarczająco wielka .......ale ksztaltna !!!!-:)))))))))...a cycki to mi nawet po podlodze mogą spacerować , przynajmniej na froterce zaoszczędze !-:)))))))))))
Prawda? kto by pomyślał, że temat o implantach może być tak ciekawy. A że ciekawy jest, wystarczy poczytać wpisy :-))
A tak na poważnie Orim, to pod jaki adres i w jakim terminie mam się do Ciebie zgłosić?
Wy tak jeszcze dlugo bedziecie w zebach dlubac ??? jak by co to mam tu wkrety do regipsów ( bedzie implant) i troche cementu ( zrobi sie korone) ha ha Jak sie nie przyjmnie to usuniemy hihi
a ja dodam jeszcze piekne zlotopodobne-ale wyglad szczere zlotko -mozecie mi wierzyc haczyki-bedzie bogato;-;-;-;-
a ja dodam jeszcze piekne zlotopodobne-ale wyglad szczere zlotko -mozecie mi wierzyc haczyki-bedzie bogato;-;-;-;-
Ale te dwa zdrowe zęby, na których masz założone korony są oszlifowane tak?
Zupełnie ciekawe jest to co napisałaś.
Tak, te sa szlifowane. Jesli jeden z nich "padnie", jest mozliwosc przerobki dolu, nie trzeba nowego robic, dopiero, jesli obydwa cos trafi. No, to by bylo na tyle. Zeby skonczyc, powiem tylko, ze tutejsze damy podziwialy kunszt techniczny ! Ha, nie wszystko, co szwajcarskie i bajonsko drogie jest najlepsze !
Dzięki Emilia. Zrobiłaś Polsce bardzo dobrą reklamę. Bardzo mnie to się podoba.
Polacy to zdolny i pracowity Naród jest. Powinniśmy być bardzo bogatym krajem.
"Moja" pani dentystka ma klientow z DE, z calej Skandynawii i na biedna absolutnie nie wyglada. Wyposazenie gabinetu - mucha nie siada - kazdego roku na targi specjalistyczne jezdza (maz jest specjalista od chirurgii szczekowej i od tworzenia "garniturow"), teraz jakies nowinki w zakresie implantow wyczaili i jada do CH zima na szkolenie. W rozmowie stwierdzila, ze im nie oplaca sie gdzies wyjezdzac do innego kraju, bo w PL maja wszystko to, co potrzebuja, a klientow nie zabraknie ! To jest fantastycznie dobry zawod, tylko nie dla kazdego, niestety.