Renata81 wiem :) Robiłam kurs 2 lata temu, ale wtedy nie zdałam egzaminu i już nie podchodziłam. Wymusiłam pierwszeństwo heh :) Teraz postanowiłam znowu się w to pobawić, nie lubię niedokończonych spraw. Trzeba sobie poprzypominać to i owo. Jak się uda, to za kolejne zarobione pieniążki na obczyźnie kupię auto :D. A sam kurs też wspominam super (najlepszy kurs, jaki w życiu robiłam, ale egzamin najbardziej stresujący, jaki przeżyłam). Instruktora miałam czadowego. Siał grozę trochę, ale ja lubię takich ludzi ;)
Romana, nie umiem porównać chyba smaku tego mięska z jakimś innym. Myślałam, że będzie podobny do wieprzowiny, ale nie... Pewnie dlatego, że dzik sobie hasa i żywi się tym, co natura mu daje a nie jakimiś paszami. Jest też zdecydowanie chudsze. Spodziewałam się też, że mięso będzie twarde a było mięciutkie i delikatne. Zdziwiłam się, ale kolega-myśliwy powiedział, że to młody dzik był i dlatego.