A " dlaczemu " zastanawiasz się , czy będziesz przyjęta ????....Witaj i pisz cd. , bom się nie nasyciła .....a podobno jak Polak głodny - to zły ! -:))))))))))
A " dlaczemu " zastanawiasz się , czy będziesz przyjęta ????....Witaj i pisz cd. , bom się nie nasyciła .....a podobno jak Polak głodny - to zły ! -:))))))))))
Przewoz zwlok do kraju. Nie ma co się śmiać. Nie znamy dnia ani godziny-jak mawiała moja Babcia.
Wnioskuję, żeś młoda jest.
Dziękuję Ci dobra Kobieto , dobrze wnioskujesz - jestem młoda jak jagoda .............w listopadzie -:))))))))))
Zajrzyj do skrzynki, tam najlepsze odmładzacze są. Jagody w listopadzie są cacy. Mnie się nawet i w słoikach podobają.
Amelko , jesli tu jeszcze urzędujesz !!!!!....Zatrzasnęło mi się wieko i nijak nie mogę odpowiedzieć !.... Więc czynię to tutaj : tak , przed chwilą zostałam poinformowana przez domowego księgowego , tylko , że ja jestem patriotką ... Z tego co nie raz tutaj wypisują to " zagraniczni " miewają z jedno ,dwudniowym opóznieniem , ale to już nie wina F. , tylko np. PKO , BGŻ i inne takie -:)
Przewoz zwlok do kraju. Nie ma co się śmiać. Nie znamy dnia ani godziny-jak mawiała moja Babcia.
Wnioskuję, żeś młoda jest.
Witam :)
Jestem nowa na tym forum ...
nie mam pojecia czy mnie przyjmiecie :)
Przyjechałam do pracy w opiece na telefon
typu jedna pani drugiej pani
jakie jest moje zdziwienie,kiedy wreszcie sie połapałam co jest grane.........
Pracuje w opiece od ponad 2 lat,oczywiście jest to zawsze praca na ,,gebę'' ...bo
w kraju mam juz uskładane składki ZUS,a propozycje pracy otrzymałam prywatnie
całkowicie darmowo-niby jak mogło byc inaczej.
Sytuacja bez wyjscia zmusiła mnie do zmiany miejsca pracy
Wyjaśnię
Moje zmienniczki (praca była w systemie 2 miesiecznym) uciekały
przyszła po 2 latach nowa i jak wrociłam do kraju na 2 miesiace,dostałam telefon ,że
mam dłuższy urlop ,bo nowa nie zjedzie do kraju bo chce dłuzej popracować -
jak długo? nie interesuje mnie to juz
Było mi tylko przykro ,że ktoś moze byc tak cwany
niemcy jak niemcy zawsze zrezygnuja z Kogoś by zaszparować ,a tu szpar był na kosztach podózy
spoty płacili 200 euro
Po moim urlopie :) chciałam pojechac do pracy
Mam wiele znajomych,a Oni maja swoich znajomych
zaczeły sie telefony ,,załatwianie pracy''
Zadzwoniła do mnie pani(tu momijam wyróznienie dużą litera )
bardzo miła,konkretna propozycja pracy już na teraz
miałam troche obiekcji
na przykład - pieniądze za prace wypłacane przez pośredniczkę raz w miesiacu
i pytanie czy mam ubezpieczenie z klazurą ,,przewozu zwłok do kraju''-to mnie rozśmieszyło
podałam dzień przyjazdu za 4 dni od rozmowy jestem w pracy
c.d.n.
Dzieki za spowodowanie spokojności mojej o Pani ;-))
Ale larum już podniosłam, gdzie tylko możliwe było. A wieko poluzuj proszę, samo odpusci :-))
...czyli "Pusia II ".