No, to nowe miejsce, więc szlaki przedzieram, a oni oczy wielkie, że ja wszystko wiem, zanim oni pomyślą............
No, to nowe miejsce, więc szlaki przedzieram, a oni oczy wielkie, że ja wszystko wiem, zanim oni pomyślą............
Bo to pewnie z tych co mysla ze w ziemiance w Polsce sie mieszka
No jeszcze z tych, co to myślą, że jak płacą to zaraz 10 naszych profili dostaną do wyboru. Synuś mi dzisiaj opowiadał jak to firmie powiedział, że on chce z miesiąc wcześniej dostać kilka profili do wyboru, bo 2 tygodnie to stanowczo za mało..... Uświadomiłam go, że każda z nas potrzebuje w domu trochę spokoju, a nie ciągłych telefonów od firmy, a po drugie to ja najpierw jestem pytana czy jestem w stanie zaoopiekować się daną osobą..............
Rozumiem...........ja mam 2 demencje, dziadek się drze, babka brudas, rąk nie myje a do kuchni się rwie...........Potrzebuję jeszcze te 6 tygodni wytrzymać......Nawet już się nimi nie przejmuję, robię co mam robić, mówię prosto z mostu, a babce nie pozwalam się garów tykać dopóki przy mnie rąk nie umyje. Synusia się zapytałam czy on by jadł jak by to widział. Podziałało................
Przed moim przykazdem był fachowiec i coś robili z satelitą. Pewnie ustawiali te kanały.
Podłączono mi dziś niemiecką telewizję kablową. Oczywiście przejechałam całą listę i zobaczyłam 2 polskie programy tv polonia i tvp info. Niestety, niedostępne, jest napisane verschlusselt czyli zakodowane. Są jeszcze inne, dostępne w innych językach, niezakodowane. Dlatego mam pytanie jak ustawić tych kilka polskich programów? Czy jest w ogóle taka możliwość? Czy ktoś z Was może ma dostępną polską telewizję? Nawet jeśli to tylko 2 programy, to warto byłoby je ustawić.
ja mam te 4 czy 5 co wymieniałyście, rzadko oglądam
Bo siedzisz z nami hihi
W kilku miejscach miałam TV z tymi 4 polskimi kanałami-wszędzie tam była satelita ASTRA-to jest chyba najtańsza tv satelitarna w D.
W kilku miejscach miałam TV z tymi 4 polskimi kanałami-wszędzie tam była satelita ASTRA-to jest chyba najtańsza tv satelitarna w D.