a mi się ta strona blokuje bo koń trojański czy u was też tak jest?
a mi się ta strona blokuje bo koń trojański czy u was też tak jest?
Proszę Was ładnie,podajcie mi jakąś stronkę,gdzie mozna obejrzeć polskie programy-Polsat lub Tvn,nie moge wykupic na Weeb konta premium,bo jak mam informacje-wpisz kod ,to stale wyskakuje-ze format kodu nieprawidłowy.O co tu chodzi?!
W czwartek wykupiłam weeba i niestety nie działa ani tvn ani polsat.
Boshe ,jak ja się wystraszyłam ...otworzyłam link ,a tam wyskoczył jakiś komunikat i jak nie zapiszczy! Aż podskoczyłam,...czy wam też tak wyskakuje?
Mam TVP Info, TVP Polonia, TVP Kultura i TVP Hstoria, ale i tak nie oglądam, bo tv jest w innym pokoju, jest taki mały, że normalnie ma mniejszy ekran od mojego laptopa i jeszcze na niewygodnym krześle trzeba siedzieć podczas oglądania.
Nie wiem, jak ustawić - u mnie już były.
Podłączono mi dziś niemiecką telewizję kablową. Oczywiście przejechałam całą listę i zobaczyłam 2 polskie programy tv polonia i tvp info. Niestety, niedostępne, jest napisane verschlusselt czyli zakodowane. Są jeszcze inne, dostępne w innych językach, niezakodowane. Dlatego mam pytanie jak ustawić tych kilka polskich programów? Czy jest w ogóle taka możliwość? Czy ktoś z Was może ma dostępną polską telewizję? Nawet jeśli to tylko 2 programy, to warto byłoby je ustawić.
Niestety nie zapytam, bo każde pytanie, co zadam to zaraz są wielkie ceregiele, problem jest roztrząsany pół dnia. Nie mam na to ochoty:)
A nikt z rodziny nie przychodzi,jakis syn albo ziec ?sasiada nie ma zadnego co by poprosic