a oni (moja firma) nie powinni mi dosłać tego ubezpieczenia do miejsca pracy? czyli do de, ?
a oni (moja firma) nie powinni mi dosłać tego ubezpieczenia do miejsca pracy? czyli do de, ?
ale pośrednik niemiecki odbiera dokumenty od polskiej firmy, sprawdza też opiekunke, i potem się kontaktuje z rodziną niemiecką.i to rodzina chyba na końcu ma ostatnie słowo?? czyż nie tak??
Właśnie pisałam że to rodzina decyduje, jeśli pośrednik niemiecki sprawdza każdą kandydaturę opiekunki nadesłaną przez stronę polską to musi być bardzo oddany swojej pracy, podziwiać tylko! Przepraszam ale ja jeszcze czegoś takiego serio nie słyszałam żeby niemiecka strona sprawdzała dodatkowo opiekunkę a już w kilku firmach pracowałam
a umnie tak jest,
A ok, to tylko pogratulować firmy. Powodzenia, by szybko znaleźli za Cb zastępstwo ;-)
Właśnie skończyłam(chyba) przepychanki z niemieckim szpitalem i prywatna firma ubezpieczeniową.
Za 6 dni pobytu w szpitalu+dwa zabiegi-jeden w znieczuleniu miejscowym,drugi w ogólnym,rachunek-2567€
Wypadek podczas wykonywania pracy w De.
Właśnie skończyłam(chyba) przepychanki z niemieckim szpitalem i prywatna firma ubezpieczeniową.
Za 6 dni pobytu w szpitalu+dwa zabiegi-jeden w znieczuleniu miejscowym,drugi w ogólnym,rachunek-2567€
Wypadek podczas wykonywania pracy w De.
w sumie nie ma co się dziwić że jest problem z opiekunką na moje miejsce. Bo jeśli firma płaci poniżej 1000e i wymaga wstawania w nocy, transfer, pampersy,karmienie itp itd to ja się pytam która opiekunka z dobrym niemieckim albo bardzo dobrym pojedzie w takie miejsce, za taką kasę??