Na pendriva to dobry sposób,przenoś spokojnie.
Na szybkiego to można pliki z danymi na pocztę wysłać,i to sobie będzie na serwerze poczty,w przypadku awarii nic się danym nie stanie.Ale jak masz pendriva do dyspozycji,to przenieś na niego.
Na szybkiego to można pliki z danymi na pocztę wysłać,i to sobie będzie na serwerze poczty,w przypadku awarii nic się danym nie stanie.Ale jak masz pendriva do dyspozycji,to przenieś na niego.
Podpowiedz mi prosze gdzie bedzie najlepiej.Na pendraiva umiem a inny sposób?
Tina dobry pomysl z poczta, dla bardziej kumatych mozna z chmury korzystac lub boxa :)
Ja z tych mniej kumatych:)
Czy moja poczta pomiesci 351 ksiazek?
799 MB (bajtów: 837 905 026)
a masz moze skypa? jak tak to zadzwon do mnie to ci poopowiadam bo pisac to mozna do renty :)
jak dodasz je w malych paczkach to tak na raz niestety nie
Najwczesniej moge ok16.15.Po kawie lecę do Edeka po mieso mielone-jest za 5€
Daj znac czy pasuje.
Tina dobry pomysl z poczta, dla bardziej kumatych mozna z chmury korzystac lub boxa :)
Jeśli można,chciałam zapytać o taką rzecz,dlaczego nie mogę wrzucać zdjęć,cały czas pokazuje mi się error 10 i niestety nic ztego nie wychodzi.I jeszcze jedno pytanko,może ktoś zna jakieś Niemieckie strony gdzie można pokazywać zdjęcia przez siebie zrobione.
po ktorej stronie ten error wywala ? tzn system czy strona? jesli strona to oznaczac moze za duzy format, lub jego rozszerzenie niewlasciwe
errory tez czesto leza po stronie serwera...
Można,ale Agama chyba w tym momencie nie ma możliwości skorzystania z tej uslugi,ale dobra rzecz.
Kolezanko i kolego!
Moje skarby mieszkaja obecnie:
-w laptopie
-na poczcie
-na płycie
-na pendrivie
Teraz niech się czysci ile chce:))))
Dzieki za pomoc.