To oglądam za granicą 1

01 września 2014 22:28 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

"Pozostawieni" mnie nie porwali. Stanęłam na piątym odcinku i dalej nie idę.

Zaczęłam za to "Sons of Anarchy". Dopiero dwa odcinki za mną, ale myślę, że to właśnie będzie mój serial na teraźniejszy pobyt w De :)

potrafiłam każdą wolną chwilę poświęcić na ten serial. czekam na ostatni sezon zniecierpliwiona
01 września 2014 22:28
O czym to? Bo właśnie szukam serialu.
01 września 2014 22:41
wichurra

O czym to? Bo właśnie szukam serialu.

O gangu motocyklowym, handlu bronią, sporo przemocy. Teoretycznie nie lubię takich filmów, ale ten mi naprawdę spasował.
01 września 2014 22:50
Przystojniacy są?:)
01 września 2014 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
Za granicą to ja oglądam facetów na ulicach. Tak bym chciała zemdleć na widok jakiegoś przystojniaka, ale jakos nic się nie trafia:))))
01 września 2014 23:01
Widziałam wczoraj taki unikat w piekarni:)Pewnie długo się juz nie trafi:)
01 września 2014 23:02
barbarella

Za granicą to ja oglądam facetów na ulicach. Tak bym chciała zemdleć na widok jakiegoś przystojniaka, ale jakos nic się nie trafia:))))

Wsrod Niemcow ciezko znalezc kogos, na kim warto byloby oko zawiesic! Chociaz pewnie bywaja wyjatki
02 września 2014 09:25
emi

potrafiłam każdą wolną chwilę poświęcić na ten serial. czekam na ostatni sezon zniecierpliwiona

A ja zdążyłam  dobić  do 7 odcinka i teraz niestety przerwa aż do kupna nowego lapka. A szkoda, bo się wyciągnęłam. :)
02 września 2014 09:48 / 1 osobie podoba się ten post
Też oglądałam ten serial . Dziewczyny serial jest naprawde dobry . Wichurko przystojniaków kilku tez w nim się znajdzie .
02 września 2014 09:56
giunta

A ja zdążyłam  dobić  do 7 odcinka i teraz niestety przerwa aż do kupna nowego lapka. A szkoda, bo się wyciągnęłam. :)

Na smartfonie  nie pójdzie? Ja z ipli seriale na smartfonie kiedyś oglądałam :)))))
02 września 2014 11:39 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Na smartfonie  nie pójdzie? Ja z ipli seriale na smartfonie kiedyś oglądałam :)))))

Zobaczę, może pójdzie...
02 września 2014 12:15 / 1 osobie podoba się ten post
A ja wczoraj obejrzałam sobie po raz kolejny Dirty Dancig(czy jak tam się to pisze)-i stwierdziłam,że jest tam najpiekniejsza scena miłosna,jaką widziałam w jakimkolwiek filmie.Powolny,zmysłowy taniec,łagodny dotyk,poznawanie się-w takt wspaniałej muzyki-no cudo po prostu.
08 września 2014 00:20
kto nie widział to polecam, nie wiem czy w DE da rade obejrzeć

09 września 2014 21:35 / 1 osobie podoba się ten post

"W cudzej skórze", film z 2012 (dokument, biografia).
Latem 1994 roku, Nicholas Barclay znika bez śladu ze swojego w domu w San Antonio, w Teksasie. Trzy lata później chłopak zostaje odnaleziony tysiące mil od miejsca zamieszkania, w Hiszpanii. Opowiada szokującą historię porwania i każdy szczegół przerażających tortur, których doświadczał. Mimo że chłopak nie przypomina Nicholasa ani wyglądem, ani zachowaniem, rodzina zaginionego wydaje się bezgranicznie mu wierzyć
09 września 2014 22:07
Chyba sobie nawet obejrzę Bieta - tak właśnie szukałam filmu na dziś, wybrałam Papuszę, ale Twój opis tego filmu mnie zainteresował, więc why not:)