Obecnie jestem na etapie oglądania 20 seriali jak będę miała więcej czasu to napisze -podam kilka- Czarna lista . W garniturach - oba super. Polecam. Następny- Serial na podstawie powieści Stephena Kinga "Pod kopułą"

Obecnie jestem na etapie oglądania 20 seriali jak będę miała więcej czasu to napisze -podam kilka- Czarna lista . W garniturach - oba super. Polecam. Następny- Serial na podstawie powieści Stephena Kinga "Pod kopułą"
Czarna lista jest super.Na poczatku roku ogladałam odcinki z lektorem (chyba do 11) musze zobaczyć czy dalsze są już z lektorem.Główny bohater jest niesamowity :)
Polecam serial Fringe: Na granicy Światów.
A tą "czarną listę" na jakim portalu ogladacie??
Napiszcie coś o tej "Czarnej liście". "Suits" i "Gra o tron" jak dla mnie są denne. Więc nie wiem czy mamy całkiem różne gusty, ale szukam jakiegoś dobrego serialu i nie wiem za co się wziąć.
Wczoraj skończyłem IV sezon! Rewelacja, choć zakończenie mogłoby być inne.
Napiszcie coś o tej "Czarnej liście". "Suits" i "Gra o tron" jak dla mnie są denne. Więc nie wiem czy mamy całkiem różne gusty, ale szukam jakiegoś dobrego serialu i nie wiem za co się wziąć.
Przestępca znajdujący się na liście najbardziej poszukiwanych - notabene bardzo inteligentny i przebiegły, oddaje się w ręce policji, i deklaruje pomoc w schwytaniu swoich dawnych wspólników, i najbardziej bezwzględynych bandytów. Pomaga mu młoda agentka FBI. Tworzy tzw. czarną listę i w każdym odcinku łapią kolejnego bandziora ze światka przestępczego. Nie jest to jednak typowy procedural, bo jest wątek główny w serialu. Przyjemna produkcja, fajnie się ogląda, choć są i słabsze odcinki. James Spader, świetnie zagrał rolę Reda Reddingtona.. To tak w wielkim skrócie coby Cię nie zamęczyć czytaniem :D
Po raz kolejny polecam Na Krawędzi polski serial.