To oglądam za granicą 1

13 sierpnia 2014 11:34 / 1 osobie podoba się ten post
Będzie nowy film o Stephenie Hawkingu, "Teoria wszystkiego".

13 sierpnia 2014 11:59
Obecnie jestem na etapie oglądania 20 seriali jak będę miała więcej czasu to napisze -podam kilka- Czarna lista . W garniturach - oba super. Polecam. Następny- Serial na podstawie powieści Stephena Kinga "Pod kopułą"
13 sierpnia 2014 13:04 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Obecnie jestem na etapie oglądania 20 seriali jak będę miała więcej czasu to napisze -podam kilka- Czarna lista . W garniturach - oba super. Polecam. Następny- Serial na podstawie powieści Stephena Kinga "Pod kopułą"

Czarna lista jest super.Na poczatku roku ogladałam odcinki z lektorem (chyba do 11) musze zobaczyć czy dalsze są już z lektorem.Główny bohater jest niesamowity :)
13 sierpnia 2014 13:51
Renata81

Czarna lista jest super.Na poczatku roku ogladałam odcinki z lektorem (chyba do 11) musze zobaczyć czy dalsze są już z lektorem.Główny bohater jest niesamowity :)

Zrobili sobie producenci przerwę i czekam na nastę pną serię. Oczywiście numer 1 na mojej liście jest --GRA O TRON są już 4 sezony.
14 sierpnia 2014 09:37
Napiszcie coś o tej "Czarnej liście". "Suits" i "Gra o tron" jak dla mnie są denne. Więc nie wiem czy mamy całkiem różne gusty, ale szukam jakiegoś dobrego serialu i nie wiem za co się wziąć.
14 sierpnia 2014 09:47
Polecam serial Fringe: Na granicy Światów.

A tą "czarną listę" na jakim portalu ogladacie??
14 sierpnia 2014 09:56
Marietta

Polecam serial Fringe: Na granicy Światów.

A tą "czarną listę" na jakim portalu ogladacie??

http://ustreamtv.pl/video/rozrywkowe/tvp-1/ a film jest na AXN w środy o 23.00 właśnie wczoraj oglądałam kolejny odcinek
14 sierpnia 2014 10:04 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Napiszcie coś o tej "Czarnej liście". "Suits" i "Gra o tron" jak dla mnie są denne. Więc nie wiem czy mamy całkiem różne gusty, ale szukam jakiegoś dobrego serialu i nie wiem za co się wziąć.

Spróbuj "Upadek" z Gillian Anderson.
14 sierpnia 2014 10:05
A ja polecam
"Połączenie" z 2013 i "Panaceum" też z 2013.
Panaceum podobne do "Transu" ale ten drugi o cztery nieba lepszy.
14 sierpnia 2014 10:14
opiekun_Janusz

Wczoraj skończyłem IV sezon! Rewelacja, choć zakończenie mogłoby być inne.

Wczoraj skończyłam pierwszy sezon i myslałam że znajdą morderce Rossie a tu niespodzianka :( Czyżby to śledztwo ciągło się przez wszystkie sezony?
Swoją drogą pani detektyw ma węcha do spraw ale nie zawsze trafia w sedno( dużo osób cierpi przez jej śledztwo,za dużo ofiar)
14 sierpnia 2014 10:16 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Po raz kolejny polecam Na Krawędzi polski serial.

14 sierpnia 2014 10:34 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Przestępca znajdujący się na liście najbardziej poszukiwanych - notabene bardzo inteligentny i przebiegły, oddaje się w ręce policji, i deklaruje pomoc w schwytaniu swoich dawnych wspólników, i najbardziej bezwzględynych bandytów. Pomaga mu młoda agentka FBI. Tworzy tzw. czarną listę i w każdym odcinku łapią kolejnego bandziora ze światka przestępczego. Nie jest to jednak typowy procedural, bo jest wątek główny w serialu. Przyjemna produkcja, fajnie się ogląda, choć są i słabsze odcinki. James Spader, świetnie zagrał rolę Reda Reddingtona.. To tak w wielkim skrócie coby Cię nie zamęczyć czytaniem :D
14 sierpnia 2014 10:37
neta

Przestępca znajdujący się na liście najbardziej poszukiwanych - notabene bardzo inteligentny i przebiegły, oddaje się w ręce policji, i deklaruje pomoc w schwytaniu swoich dawnych wspólników, i najbardziej bezwzględynych bandytów. Pomaga mu młoda agentka FBI. Tworzy tzw. czarną listę i w każdym odcinku łapią kolejnego bandziora ze światka przestępczego. Nie jest to jednak typowy procedural, bo jest wątek główny w serialu. Przyjemna produkcja, fajnie się ogląda, choć są i słabsze odcinki. James Spader, świetnie zagrał rolę Reda Reddingtona.. To tak w wielkim skrócie coby Cię nie zamęczyć czytaniem :D

14 sierpnia 2014 10:42
opiekun_Janusz

Mogę Ci podać wiele tytułów ale musisz mi podpowiedzieć jakiego rodzaju lubisz bo jeśli nie lubisz fantazy to --Gra o tron nie będzie Ciebie kręciła itd...
14 sierpnia 2014 12:17 / 1 osobie podoba się ten post
Renata81

Po raz kolejny polecam Na Krawędzi polski serial.

Polskich serialów nie lubię.