To oglądam za granicą 1

10 maja 2014 00:31 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

A ściągnęłam 4 filmy. Podobno najbardziej namierzają torrenta ale gdyby Cię drapnęli na polskiej stronie to też miałabyś to samo. Nie ma zanczenia z jakiej strony ściągasz bo każda taka operacja jest nielegalna. A doła mam jak jasna cholera. Wiem, że jest to typowe zastraszanie i wyłudzenie ale jak przekonasz Niemca, że gdyby poszli do sądu to nic  nie zrobią bo musieliby udowodnić, że faktycznie reprezentują danego wytwórcę i na jego rzecz działają.  

Kurczę... aż mi się ciemno przed oczami zrobiło na samą myśl o tej kasie do zapłaty...
Poniżej link do strony gdzie oglądanie filmów (chyba wszystkich jakie nakręcono) kosztowało mnie 2,44 na cały rok... moja aktywacja trwa jeszcze wiec nie wiem jak teraz, czy coś się zmieniło, ale jeśli nie zależy Ci na "mienu" filmu tylko obejrzeniu go, to może spróbuj... Trzymam kciuki żeby się sprawa rozwiązała bezboleśnie - mimo wszystko...
http://filmykino.pl/

I jeszcze druga strona, z tym że ja tu nie wchodzę, tylko moje dzieci, ale też ogladają, więc strasznej kasy za to nie zapłacili (bo byłoby im szkoda, hi hi)
http://www.megaplayer.pl/
30 maja 2014 22:41
Ogląda ktoś Let's dance?
17 czerwca 2014 16:05
17 czerwca 2014 19:37
wichurra

Ogląda ktoś Let's dance?

ja bede ogladala You Can Dance
kiedy sie zaczyna ???

a teraz ogladam (jak to co?)  football !!!!
17 czerwca 2014 21:09
To polski odpowiednik?
Niemiecki let's dance już się skończył w tym roku.
28 czerwca 2014 12:08 / 1 osobie podoba się ten post
Czytaliście w sieci, ze Agnieszka Holland wyreżyseruje 3 sezon "House of cards"? :DDD
Reżyserowała 1 serię "The Killing" - super klimaty.

28 czerwca 2014 13:36
Ja mam aż dwa polskie programy polonie i TVN.zawsze tam się coś znajdzie do oglądania chociaż teraz same powtórki
28 czerwca 2014 22:41
Teraz reklamują w radiu ciągle nowy serial HBO - "Pozostawieni". Ciekawe jaki będzie. Może w sam raz na kolejny wyjazd do De :)
20 lipca 2014 11:13
giunta

Teraz reklamują w radiu ciągle nowy serial HBO - "Pozostawieni". Ciekawe jaki będzie. Może w sam raz na kolejny wyjazd do De :)

Obejrzałam 2 odcinki -narazie taki sobie , może sie rozkręci.
20 lipca 2014 13:20 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Obejrzałam 2 odcinki -narazie taki sobie , może sie rozkręci.

Też obejrzałam te dwa. Szału nie ma póki co, ale zobaczymy.
20 lipca 2014 14:22 / 2 osobom podoba się ten post
Wciągnęłam się w końcu w "Breaking bad" i siebie nie rozumiem. Wytwórcy, dilerzy narkotyków, a tacy sympatyczni, ciągle się boję, że im się coś nie uda, normalne to to nie jest.
20 lipca 2014 18:04
efka66

Wciągnęłam się w końcu w "Breaking bad" i siebie nie rozumiem. Wytwórcy, dilerzy narkotyków, a tacy sympatyczni, ciągle się boję, że im się coś nie uda, normalne to to nie jest.

Zazdroszczę, że oglądasz to pierwszy raz ;)
Ja się nie mogę doczekać października, bo ma być wyemitowany nowy sezon "The Walking Dead" :)
20 lipca 2014 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Przywiozłam książkę, na motywach której powstał serial.. póki co czeka w kolejce do przeczytania..

Też już wypatruję The Walking Death.. te przerwy są stanowczo za długie.. :D