To oglądam za granicą 1

30 marca 2014 20:18
Kolezanki, >Tatort< sie zaczyna :))))

To chyba serial ktory wszystkie Panie ogladaja :) I Panowie :=)
30 marca 2014 20:18
A mnie muzyka też się podobała:)
Te spotkania z szatanem to rzeczywiście dziwne były - nie wiem po co to było.
A mnie się jeszcze bardzo podobała scena seksu na śniegu - tzn. nie sam seks, ale ogólnie zmontowanie tej sceny. I wesele bardzo mi się podobało.
30 marca 2014 20:27 / 1 osobie podoba się ten post
Faktycznie, scena seksu na śniegu była b.b. ok )))
02 kwietnia 2014 11:40 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Oglądam na bieżąco Hannibala i wydaje mi się, że drugi sezon jak na razie, lepszy od pierwszego.

No 2 sezon jest zdecydowanie lepszy niż I. Przyznam szczerze, że nawet miałem nie oglądać drugiego, ale z braku innych seriali wziąłem się za niego i nie żałuję.
06 kwietnia 2014 16:04
08 kwietnia 2014 16:41
Od wczoraj emitowany jest nowy sezon Gry o tron.
Już zdążyłam zapomnieć co było wcześniej:(
Książki, które do tej pory wyszły też przeczytałam i zanim kolejny tom wyjdzie, to chyba od nowa będę musiała wszystko czytać. Swoją drogą, to wydaje mi się, że w Niemczech w ubiegłym roku najnowsza część wyszła, a my jak zwykle na tłumaczenie tak długo czekamy.

No ale nie o tym - kto ma ochotę na nowy sezon, to tutaj http://scs.pl/odcinek,gra-o-tron,two-swords,two-swords,s04e01.html
08 kwietnia 2014 17:14
Germany's  Next TopModel
08 kwietnia 2014 17:34
Ja zawsze w Niemczech oglądałam serial Arrow..co teraz jest emitowany w Polsce z półrocznym opóżnieniem..ale bardzo fajny serial.
08 kwietnia 2014 21:56
mam nadzieje ze sie uda !!! Wunder <3  Mensch wie hasse ich Real Madrid :SSS
11 kwietnia 2014 21:32
opiekun_Janusz

No 2 sezon jest zdecydowanie lepszy niż I. Przyznam szczerze, że nawet miałem nie oglądać drugiego, ale z braku innych seriali wziąłem się za niego i nie żałuję.

Właśnie drugi jest gorszy. Stracil cala oryginalność, nie ma juz w ogole tego chorobliwego klimatu :/
11 kwietnia 2014 23:39
ivanilia40

Czy ktoś zna fajne seriale najlepiej kilkusezonowe oprócz :"The walking deat"," Lekarze",'Vikingowie","Hanibal","Dr.House",Beraking bed"? Wezmę wszytko co polecicie byle długie było:)

"Kości" - "Bones", sezonów jest conajmniej z 8, polecam :)

04 maja 2014 17:35
Nie wiecie gdzie za granicą można obejrzeć "Na Wspólnej"?
04 maja 2014 18:39
efka66

Nie wiecie gdzie za granicą można obejrzeć "Na Wspólnej"?

www.serialnet.pl jest tam większość polskich seriali
04 maja 2014 18:46
Sówka

www.serialnet.pl jest tam większość polskich seriali

Dzieki Sowa, ogladasz tam? Sa jakieś limity albo inne czary?
04 maja 2014 18:48 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

Dzieki Sowa, ogladasz tam? Sa jakieś limity albo inne czary?

Nie ma limitów , po prostu włączasz i oglądasz, nawet rejestrować się nie trzeba, a i odcinki w miare szybko dodają