To oglądam za granicą 1

14 sierpnia 2014 12:18
lena7

Spróbuj "Upadek" z Gillian Anderson.

Lubię Scully, więc może obejrzę. Dzięki!
18 sierpnia 2014 10:21
Wczoraj skończyłam oglądać 2 część Dochodzenia.Hmm ciekawe zakończenie.Cicha woda brzegi rwie :D
18 sierpnia 2014 13:42 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Uprzedzam, nie jest to lekki film ..... "Róża"

Jak źle wchodzi link, to można skopiowac i wkleić w wyszukiwarkę. Mnie "trzepnął".  

Myszko dziekuje za ten film . Mnie takze trzepnal :)
18 sierpnia 2014 14:13 / 1 osobie podoba się ten post
Tagesschau z PDP ;]...ogolnie ard i czasem zdf ;)
18 sierpnia 2014 19:43
Na ARTE leci program o Bolesławcu.
18 sierpnia 2014 22:07
didusia

Obecnie jestem na etapie oglądania 20 seriali jak będę miała więcej czasu to napisze -podam kilka- Czarna lista . W garniturach - oba super. Polecam. Następny- Serial na podstawie powieści Stephena Kinga "Pod kopułą"

w garniturach bardzo fajnie sie ogląda
18 sierpnia 2014 22:10 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Obecnie jestem na etapie oglądania 20 seriali jak będę miała więcej czasu to napisze -podam kilka- Czarna lista . W garniturach - oba super. Polecam. Następny- Serial na podstawie powieści Stephena Kinga "Pod kopułą"

Serio 20 seriali oglądasz? :D
18 sierpnia 2014 22:10
frymusek

w garniturach bardzo fajnie sie ogląda

Jak najbardziej ,bardzo dobrze ogląda sie ten serial , tylko człowiek się tak zastanawia czy faktycznie wśród prawników jest taka gorąca  i bardzo często nieprzyjemna atmosfera na zasadzie dobij leżącego.
18 sierpnia 2014 22:14
giunta

Serio 20 seriali oglądasz? :D

Serio ,serio -jestem maniakiem serialowym. Właśnie oberzałam najnowszy odcinek Defiance- sf
18 sierpnia 2014 22:19
didusia

Serio ,serio -jestem maniakiem serialowym. Właśnie oberzałam najnowszy odcinek Defiance- sf

Dobra jesteś :)
18 sierpnia 2014 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Dobra jesteś :)

Dzięki ,dodam ,że ja tak manewruję między sprzataniem ,jedzeniem ,pisaniem na forum, Czasami jak się zagalopuję to wpisuje tam gdzie nie trzeba posty -śmieszne sytuacje z tego wychodzą.
18 sierpnia 2014 22:27
W de tak oduczyłam się oglądania czegokolwiek, że w Polsce zapominam telewizora włączyć. W jednym domu oglądano tylko i wyłącznie Tagesschału, a w innym pani, która z anoreksji przechodziła w bulimię przez cały dzień włączony był kanał kulinarny (i to na cały regulator) - serdecznie miałam dosyć... W pozostałych 4 domach, w których pracowałam telewizor owszem był, ale nie użytkowany bo na tych podopiecznych wpływał bardzo pobudzająco (negtywnie pobudzająco). W rezultacie w de na ogół jestem bez mediów.)))))
18 sierpnia 2014 22:37
JaninaWasiak

Myszko dziekuje za ten film . Mnie takze trzepnal :)

Oglądałam.... trzepie, oj trzepie po człowieku.
29 sierpnia 2014 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
"Pozostawieni" mnie nie porwali. Stanęłam na piątym odcinku i dalej nie idę.

Zaczęłam za to "Sons of Anarchy". Dopiero dwa odcinki za mną, ale myślę, że to właśnie będzie mój serial na teraźniejszy pobyt w De :)
01 września 2014 22:25
Obejrzałam sobie wczoraj niemiecką komedię romantyczną - Turecki dla początkujących. O związku jak to było nazwane "przeintelektualizowanej" dziewczyny z tureckim macho. Na ogół nie lubię takich filmów, ale akurat wczoraj potrzebowałam rozluźnienia i się sprawdziło. Podobał mi się.