15 września 2014 20:18 / 2 osobom podoba się ten post
fiber39a to , że wysokość moich zarobków jest moją prywatną sprawą i bardzo nietektowne jest zadawać nawet takie pytanie bo osobom postronnym nic do tego , a ciekawość to pierwszy stopień do piekła ! to jest forum internetowe , które powstało chyba nie w celu porównywania dochodów ??? kończę z mojej strony ten temat , bo powiedziałam tylko o pracy na innych zasadach tzn. zatrudnienia obywateli niemieckich , a pytanie o zarobki było przesadne ! pozdrawiam teraz zaczynam tylko pisać w wątku dowcipy i co na obiad
Ja Cię nie pytałam o zarobki,tylko o to na jakich zasadach Ty pracujesz-ale widze ,ze to tez drażliwy temat i przykro mi to pisac,utwierdził mnie powyższy post w moich wczorajszych odczuciach.Szkoda ,że jestes taka obrażalska i nie chcesz nam wyjaśnić kwestii waznych dla wielu opiekunek.Nie odpowiedziałaś właściwie na żadne z moich pytań-i tego sie tez spodziewałam.....Trudno,nie Ty jedna pracujesz z podwójnym obywatelstwem,ktoś inny nam to wyjaśni bez podkreślania ,że jest obywatelem niemieckim...Pozdrawiam,zycząc miłego wieczoru.