Może ich zapytamy :-)hej dwa Janioły(Grabowiec i Luke- wg alfabetu poleciałam) jak tam u Was z grzaniem od wewnątrz?:oklaski:
Może ich zapytamy :-)hej dwa Janioły(Grabowiec i Luke- wg alfabetu poleciałam) jak tam u Was z grzaniem od wewnątrz?:oklaski:
Ty się zapytaj, ja się wstydzę :stres:
Nie znam ich :oczko2:
Ja też ich nie znam :smiech3: Się pochowali ,wstydzom siem :oczko2:
To jak ich poznasz to pozdrów ich :przyjaciele:
Pewnie są już duzi i wstyd mają zakryty a ja nie gryzę przecie :wystawia jezyk:
To jak ich poznasz to pozdrów ich :przyjaciele:
Pewnie są już duzi i wstyd mają zakryty a ja nie gryzę przecie :wystawia jezyk:
Ja gryzę :-) Ale za to nie pluję w 4 kąty...:hihi:
Ja gryzę :-) Ale za to nie pluję w 4 kąty...:hihi:
Kurde a ja myślałam że mam menopauzę bo mi zawsze gorąco :yahoo:
„Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie maja wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie. Wyciągają ręce i proponują swoją przyjaźń.“ — Phil Bosmans
Tak właśnie to jest z Aniołami
Kurde a ja myślałam że mam menopauzę bo mi zawsze gorąco :yahoo:
Konwalia... ale to nie wykluczone że jej nie masz, kiedyś wszystkie ja będziemy miały :czysci okulary:
Powiem Ci w sekrecie że Aniołom :smiech3: też czasem jest gorąco :plotki:
Mój nick chyba nie jest z niczym specjalnie związany. Pod Engela bym się podpięla ale już zajęty był.
Teraz to bym Wrzos albo Tulipana sobie w nicku wstawila. Dobrze jest jak jest. Pozostaje przy tym :-)
Można raz zmienić :-)chyba...,kurcze albo hasło można zmienić jak zapomnisz ....już sama nie wiem ....:rozmysla:
Mój nick chyba nie jest z niczym specjalnie związany. Pod Engela bym się podpięla ale już zajęty był.
Teraz to bym Wrzos albo Tulipana sobie w nicku wstawila. Dobrze jest jak jest. Pozostaje przy tym :-)