Cześć . Ja tak pół żartem pół serio . Czasem dobrze być Nikim , po prostu nie być , a czasem być kimś wielkim jak Niki Lauda... pozdrawiam Nick 1
Cześć . Ja tak pół żartem pół serio . Czasem dobrze być Nikim , po prostu nie być , a czasem być kimś wielkim jak Niki Lauda... pozdrawiam Nick 1
Być nikim nigdy nie jest dobrze:(Ale Ty przecież jesteś Nick a nie Nikt:)
Czesc, ja jestem tu nowa. Moj nick to imie i rok urodzenia. Pozdrawiam wszystkie opiekunki
„Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie maja wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie. Wyciągają ręce i proponują swoją przyjaźń.“ — Phil Bosmans
Tak właśnie to jest z Aniołami
Tak,jest wiele dobrych Aniołów wśród ludzi. Mam to szczęście, że niektórych udało mi się poznać osobiście. I chociaż tego może nigdy nie przeczytają ,to dziękuję im ,że pojawiły się w moim życiu :serce:
Może dobrze, że nie mają skrzydeł, bo jak nosiłyby płaszcze w chłodne dni?:-)
Przyjaciele są takimi dobrymi aniołami, którzy pomagają nam się podnieść, kiedy nasze skrzydła zapomniały jak się lata. Nie wiem kto to powiedział, bo sama tego nie wymyśliłam, ale wiem, że tak jest :aniolki:
Witaj Gusiu :aniolki:
Tak to piękne szczere i czyste slowa, uwielbiam ten wiersz napisał go Antoine de Saint-Exupéry.
A wiesz ze Aniołom jest zawsze ciepło.... rozgrzewa je miłość wszystkich stworzeń, tych małych i tych dużych :serce:
Pozdrawiam serdecznie i życzę pięknego popołudnia :buziaki2:
Kurde a ja myślałam że mam menopauzę bo mi zawsze gorąco :yahoo:
Konwalia... ale to nie wykluczone że jej nie masz, kiedyś wszystkie ja będziemy miały :czysci okulary:
Powiem Ci w sekrecie że Aniołom :smiech3: też czasem jest gorąco :plotki: