Patrzac na te torby(bardzo klasyczne i stonowane ) to faktycznie ubierasz sie skromnie jak na swoj wiek.Ok z gustami sie nie dyskutuje.
Kupuj !!! Jak sie znam na kobietach ( moze słabo) to torebek nigdy dość:-)
Patrzac na te torby(bardzo klasyczne i stonowane ) to faktycznie ubierasz sie skromnie jak na swoj wiek.Ok z gustami sie nie dyskutuje.
Kupuj !!! Jak sie znam na kobietach ( moze słabo) to torebek nigdy dość:-)
Torebek i butów nigdy dość.
O zegarku firmy Skagen nic nie wiem , ale śmiało moge polecić Ci zegarek marki " Wiesna " ....był nie do zdarcia , odziedziczyłam go po straszej siostrze i slużył mi , że ho , ho , ho ....aż mi się znudził :-) No tak , ale to była dobra , radziecka robota typu " gniotsa - nie łamiotsa " :lol3:
To było daaawno ,dawnisto ,że hoo,hoo,hooo.Samochód jak po takim zegarku przejechał to był kaput,a tak nic go nie brało.
A nowy zakupiła zegarek,czy od komunii dalej ma.?
Zegarek jest ładny to jest Duńska firma można spokojnie go nabyć,mój syn ma zegarek tej firmy,ja natomiast kupuję zegarki tanie i długo nie noszę,mam już szufladę zegarków,teraz kupiłam z wyglądu identyczny za 10e bo bardzo podobają mi się te bransolety
CO sądzicie o.... kaloszach? (usunięte)
I pytam się tutaj całkowicie serio, ponieważ zastanawiam się czy sobie takich bucików nie kupić na jesien. Chodzi mi to po głowie już od kilu dobrych lat. Głównie jesienią w deszczowe dni kiedy najchętniej bym takie buty wrzuciła na nogi i zamiast omijać w skorzanym te wszystkie kaluże, poszła na przełaj :)
Ma któraś? Jakie konkretnie ?
I pytam się tutaj całkowicie serio, ponieważ zastanawiam się czy sobie takich bucików nie kupić na jesien. Chodzi mi to po głowie już od kilu dobrych lat. Głównie jesienią w deszczowe dni kiedy najchętniej bym takie buty wrzuciła na nogi i zamiast omijać w skorzanym te wszystkie kaluże, poszła na przełaj :)
Tak poważnie, mam walonki .Są super , wygodne,ciepłe ,model Białoruś 2016 ( niestety,nie ostatni) ...i dlatego, właśnie czasem mi słoma z butów wyłazi.... dlaczego,tak konkretnie , nie możesz pisać z nami,bez reklamowania jakiś produktów? A i asortyment też od Sasa do lasa,epoka " złotych rączek" odchodzi do lamusa,zrób jakąś wąską specjalizację,to wiarygodniejsza będziesz i kasa będzie większa.