"W de o eksponowaniu nóg, ramion, dekoltu, biustu można zapomnieć." ?????????????? a dlaczego ??????????????
Swoja droga fajny zwrot " eksponowanie" :-)
"W de o eksponowaniu nóg, ramion, dekoltu, biustu można zapomnieć." ?????????????? a dlaczego ??????????????
Swoja droga fajny zwrot " eksponowanie" :-)
No wiesz, nawet wyciągnięte dresy nie uchroniły mnie przed otrzymaniem klapsa od pana 90l (był to jego pierwszy i ostatni raz ), czy też nazwaniem przez żonę kochanką :palka:
Nie no nie myślcie, że ja z takich co tyłkiem świeci czy biustem hahaha chodzi mi bardziej o to, czy mam wyglądać jak poważna pani opiekunka rodem z filmów, czyli uniform i lakierki, czy mogę jednak postawić sobie na luz i w lato przyjść w zwykłych trampkach i koszulce bez ramion (oczywiście ze smakiem).
A post może sztuczny, bo nie wiedziałam jak zagaić, a z tego co widzę ostatni wpis jest z zeszłego roku ;p
Czyli wymogów nie ma, to dobrze. Źle bym sie czuła jakby agencja zwracała mi uwagę, że przychodzę do osoby w młodzieżowych spodniach (z jakimiś przetarciami)i przez to miała jakieś kary ;/
Nie szata zdobi czlowieka,a wyobraźnia nie zna granic:-)Klaps pobudza krazenie,a sama nazwa kochanka nie daje zbyt wiele przyjemnosci:-)Tylko te lata ni jak nie pasuja do niczego:-)
Może i pobudza :-) działa antycel i nie wiszą jak uszy słonia to jednak nadal chciałabym mieć wybór co do klepacza :lol2:
Jestem jeszcze młodą osobą (25 lat ;p). Ponieważ korzystam z młodości, to lubię sobie czasem założyć coś powyżej kolana lub z większym dekoltem :p Jak na to przypatrują się agencje? Są jakieś wymogi? Spotkałyście się z jakąś "ubiorową dyskryminacją" hahaha :D
Jestem jeszcze młodą osobą (25 lat ;p). Ponieważ korzystam z młodości, to lubię sobie czasem założyć coś powyżej kolana lub z większym dekoltem :p Jak na to przypatrują się agencje? Są jakieś wymogi? Spotkałyście się z jakąś "ubiorową dyskryminacją" hahaha :D
Ja ubieram się raczej skromnie.Nie przepadam za mini i dużymi dekoltami, które u wielu osób nie prezentują się elegancko :P Mam 29 lat, no niby mogłabym ale to nie dla mnie ;)
Za to rozglądam się za nową torbą. Moja stara torebka posłużyła mi prawie 4 lata ale już zaczyna sie przecierać ( i tak się dziwię,ze dopiero po takim czasie...).
Mam na oku dwie:
http://www.sklep-torebki.pl/bestsellery/wloska-klasyczna-torebka-skorzana-grafitowa-2435.html?
http://www.sklep-torebki.pl/torebki-skorzane/shopper-bags/wloska-duza-torebka-shopper-bag-camel-2312.html?
Bardziej podoba mi się ta druga jaśniejsza,brązowa ale czy taka jasna skórka bedzize odpowiednia na jesień?