Może krótki płaszcz zimowy?Modne są teraz i ciepłe.Mnie się ten podoba.Sama mam dwurzędowy,troszkę dluższy i również w kolorze khaki:)
Może krótki płaszcz zimowy?Modne są teraz i ciepłe.Mnie się ten podoba.Sama mam dwurzędowy,troszkę dluższy i również w kolorze khaki:)
A ja mam prawie identyczny kroj,ale kolor - przygaszona czerwień.Lubie takie kolory ostre,dobieram tez takie dodatki.
Kupowałam w Niemczech w Olimpie end Hadesie,ale w innych sklepach też widziałam.W promocji zapłaciłam 140 eur,normalnie kosztuje 170. Droga,ale rewelacyjna,typowo zimowa na mrożną i wietrzną pogodę.Mroźny wiatr w ogole przez nią nie przenika,a jak sobie kaptur ubiorę ,to jestem całkiem abezpieczona przed zimnem.
Jeżeli chodzi o botki, to kupiłam sobie ostatnio botki Riekera. Zawsze brałam tą firmę za niemiecko-babciową, ale botki są super, na koturnie nawet, ciepłe i mega wygodne. Są z najnowszej kolekcji, ale coś nie ma ich w necie. Są podobne, ale brzydsze - moje mają taki sam koturn i ogólnie krój, ale są bez tego kożucha na dole i bez marszczeń. Bardziej elegancko wyglądają.
http://www.stylizara.pl/product-pol-310-RIEKER-botki-Y0363-mombasa.html
Nawet zrobiłam wyjątek i wzięłam je teraz do Niemiec, ale jeszcze nie wiem, czy je włożę. Trochę szkoda:)
Jeżeli chodzi o botki, to kupiłam sobie ostatnio botki Riekera. Zawsze brałam tą firmę za niemiecko-babciową, ale botki są super, na koturnie nawet, ciepłe i mega wygodne. Są z najnowszej kolekcji, ale coś nie ma ich w necie. Są podobne, ale brzydsze - moje mają taki sam koturn i ogólnie krój, ale są bez tego kożucha na dole i bez marszczeń. Bardziej elegancko wyglądają.
http://www.stylizara.pl/product-pol-310-RIEKER-botki-Y0363-mombasa.html
Nawet zrobiłam wyjątek i wzięłam je teraz do Niemiec, ale jeszcze nie wiem, czy je włożę. Trochę szkoda:)
Cena jak dla emerytki ze starego portfela.Ja gustuje w innych.I nigdy nie biorę porzadnych butow do roboty.Moze dlatego,że musze miec stabilne poniewaz zawsze mialam osobe ktora wspierała sie na mnie.Ale Ty zawsze fajne rzeczy pokazujesz nie tylko buty.
Buty z Riekera ładne są i do tego super wygodne.Moją mamę w nie zaopatruję,a i sobie kupiłam na lato ładne sandały z tej firmy.
Co tam botki:)))
Szukajcie mi kiecki na wesele mojej córki. W sklepach wszystko ze sztucznych materiałów, jakieś badziewie. Rozmiary też nie na mnie, wszystko szerokie w biodrach, cyc w nic się nie mieści. Klękajcie narody:)))
Szukajcie mi kiecki na wesele mojej córki. W sklepach wszystko ze sztucznych materiałów, jakieś badziewie. Rozmiary też nie na mnie, wszystko szerokie w biodrach, cyc w nic się nie mieści. Klękajcie narody:)))
Ja mam wesele 20 wrzesnia ,żeni się mój brat.
Wracam z DE 9, mam zamówioną kolejkę u krawcowej,bo tez mi cięzko kupić./ach te cycki/.
Na wesele córki też szyłam u tej krawcowej i byłam bardzo zadowolona.