Witam, to mój pierwszy post i temat. Chciałabym abyście napisali jak Wam się współpracuje z koordynatorami na terenie Niemiec. Pozytywy i negatywy, wszystko mile widziane
Witam, to mój pierwszy post i temat. Chciałabym abyście napisali jak Wam się współpracuje z koordynatorami na terenie Niemiec. Pozytywy i negatywy, wszystko mile widziane
ja mojego na oczy nie widzialam a pracuje juz 2 lata,nawet słowa niezamieniłam z nim:))
Z niemiecka koordynatorka mialam kontakt raz i wspominam to jak najgorzej Przyjechala po mnie na dworzec wściekła jak osa /potem sie dowiedzialam że zaspała i pdp wyciagnąl ja z łozka telefonem/ Podjechala sportowym autem z mikroskopijnym bagażnikiem ,w ktorym moja walizka ledwo sie zmiescila W drodze wydukala do mnie może ze dwa slowa,jak probowalam czegos sie dowiedziec o pdp W domu pdp po suchym Guten Morgen wyciagnela teczke z papierami zainkasowala kase za podroz,wyszla po 5 min Po skonczonym zleceniu juz mnie na dworzec nie odwiozla 'bo o tej godzinie to ona nie pracuje', musialam jechac taxi I na koniec dowiedzialam sie ze to Polka,co calkowice mi obrzydzilo jej osobe.
ja też nie i nawet nie wiem, czy takowy jest
z niemiecka koordynatorka jeden jedyny raz -rozmowa telefoniczna po niemiecku (w sobote rano) przed 1 przyjazdem tutaj :)
za to z polska obecna (bo juz mi sie 4 zmienila przez czas pracy w firmie) bdb mailowy i telefoniczny