Jak minął dzień

17 września 2016 12:02 / 3 osobom podoba się ten post
Darus te skrzydelka to indycze ?
17 września 2016 12:04 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

Darus te skrzydelka to indycze ?:-)

To zabie udka. Srednio wypieczone. Z zab mutantow ofkors 
17 września 2016 12:07 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

To zabie udka. Srednio wypieczone. Z zab mutantow ofkors :-)

W pierwszej chwili pomyslalam , ze to jakie ropuchy , powiekszylam i wydaja mi sie takieee duzeeee 
17 września 2016 12:11 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

W pierwszej chwili pomyslalam , ze to jakie ropuchy :-), powiekszylam i wydaja mi sie takieee duzeeee :-)

Kiedys czytalam o metodzie na powiekszenie zab. Rozciaga sie je poprzez dmuchanie. Przez slomke chyba? Moze tych tutaj tez to dotyczy 
17 września 2016 12:14 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Kiedys czytalam o metodzie na powiekszenie zab. Rozciaga sie je poprzez dmuchanie. Przez slomke chyba? Moze tych tutaj tez to dotyczy :lol1:

Myslisz, ze Darek by dmuchal zaby , chyba Nie !!!
17 września 2016 12:14 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

Darus te skrzydelka to indycze ?:-)

Kurzęcie i opiekane zieniaczki z przygotowanym masełkiem z ziołaiprowansaskimi, czosnkiem i wegetą
17 września 2016 12:16 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

Myslisz, ze Darek by dmuchal zaby , chyba Nie !!!

Nie wiem...zab moze nie,ale jedna Zabcie? Moze by nie odmowil 
17 września 2016 12:43 / 3 osobom podoba się ten post
Oj oj,niedawno z urlopu,a już tylko jedno w fioletowej głowie...
17 września 2016 13:01 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

Oj oj,niedawno z urlopu,a już tylko jedno w fioletowej głowie...

Temperament mam iscie hiszpanski To pewnie od tego...przepraszam? ;)
17 września 2016 17:49
doda1961

Leni, a co będzie wówczas, jesli Twój były mąż ponownie się ożeni? Wtedy zdaje się z chwilą jego ewentualnej śmierci, emeryturę po nim dostanie aktualna zona , a nie była. Ciekawa jestem co mówią o tym przepisy? Może ktoś coś wie?

Marta odpowiedziala na Twoje pytanie:) Malzonek z alimentami tez nie moze wejsc w ponowny prawny zwiazek i tyle w przepisach.
17 września 2016 18:18 / 4 osobom podoba się ten post
leni

Marta odpowiedziala na Twoje pytanie:) Malzonek z alimentami tez nie moze wejsc w ponowny prawny zwiazek i tyle w przepisach.

Leni , kochanie co Ty piszesz ? nie może ożenić się ( wyjść za mąż ) ten , kto nie ma  ustanowionego rozwodu , bo była by to bigamia . Alimenty są alimentami , czyli osoba wiążąca się przyjmuje to z " dobrodziejstwem inwentarza " , tak samo jak spadkobiercy , jesli nie odmówią spadku muszą wziąc na swoje barki wszelkie zadłużenia . 
17 września 2016 18:27 / 3 osobom podoba się ten post
leni

Nie rozumiem, to znaczy, że małzonek, ktory płaci byłej zonie alimenty , nie może wejść w ponowny związek? A cóż to za kuriozum???
Kto jemu zabroni??? To była zona nie może ponownie wyjść za mąż, to znaczy może, ale wtedy ustanie obowiązek alimentacyjny dla byłego męża!
Ja tylko chciałam wiedzieć, jak to jest  i czy, 2 żony sa uprawnione do przysługujących świadczeń.
17 września 2016 18:29 / 3 osobom podoba się ten post
hahah Barabasiu, rozwod rzecz podstawowa, a jesli sa oczywiste przeslanki na uznanie go winnym i przy tym dostac alimenty( wkurzyl mnie bo wrzeszczal przed wniesieniem sprawy o rozwod, ktora on wniosl, ze mnie tak zalatwi, ze bede mu placic alimenty). 32lata idiotka dalam sie poniewierac i nie pozwole juz , aby mnie uposledzal umyslowo i pokazywal calemu swiatu , jaki to on krol jest. Niech poczuje w tym miejscu, gdzie go najbardziej bolalo czyli pieniadze.Nie jestem msciwa ale tylko ja wiem co przeszlam w imie glupiej nadziei, ze moze sie kiedys poprawi i zmieni.W tej konkretnej ustawie, chodzi o to, ze jesli nastapi wyrok o rozwodie i zostana mi przyznane alimenty, nie moge ponownie wstapic w zwiazek malzenski, bo trace prawo do nich
17 września 2016 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Nie rozumiem, to znaczy, że małzonek, ktory płaci byłej zonie alimenty , nie może wejść w ponowny związek? A cóż to za kuriozum???
Kto jemu zabroni???:-) To była zona nie może ponownie wyjść za mąż, to znaczy może, ale wtedy ustanie obowiązek alimentacyjny dla byłego męża!
Ja tylko chciałam wiedzieć, jak to jest  i czy, 2 żony sa uprawnione do przysługujących świadczeń.

dodus, zle napisalam, ale Ty madra kobitka jestes i dobrze wydedukowalas:) oczywiscie ja nie moge ponownie wyjsc za maz
17 września 2016 18:42 / 4 osobom podoba się ten post
leni

dodus, zle napisalam, ale Ty madra kobitka jestes i dobrze wydedukowalas:) oczywiscie ja nie moge ponownie wyjsc za maz

Leni, nie daj się dziadowi. Walcz o to co Ci się słusznie nalezy. Każda z nas, kobiet powinna dostawać alimenty od byłych męzów, za pranie, sprzątanie, gotowanie, łatanie dziur budżetowych, urodzenie i wychowanie dzieci i za wiele jeszcze innych rzeczy!!! OT , co !!!!