Darus te skrzydelka to indycze ?:-)

To zabie udka. Srednio wypieczone. Z zab mutantow ofkors :-)
W pierwszej chwili pomyslalam , ze to jakie ropuchy :-), powiekszylam i wydaja mi sie takieee duzeeee :-)
Kiedys czytalam o metodzie na powiekszenie zab. Rozciaga sie je poprzez dmuchanie. Przez slomke chyba? Moze tych tutaj tez to dotyczy :lol1:
Myslisz, ze Darek by dmuchal zaby , chyba Nie !!!
Oj oj,niedawno z urlopu,a już tylko jedno w fioletowej głowie...
Leni, a co będzie wówczas, jesli Twój były mąż ponownie się ożeni? Wtedy zdaje się z chwilą jego ewentualnej śmierci, emeryturę po nim dostanie aktualna zona , a nie była. Ciekawa jestem co mówią o tym przepisy? Może ktoś coś wie?
Marta odpowiedziala na Twoje pytanie:) Malzonek z alimentami tez nie moze wejsc w ponowny prawny zwiazek i tyle w przepisach.
Marta odpowiedziala na Twoje pytanie:) Malzonek z alimentami tez nie moze wejsc w ponowny prawny zwiazek i tyle w przepisach.
Nie rozumiem, to znaczy, że małzonek, ktory płaci byłej zonie alimenty , nie może wejść w ponowny związek? A cóż to za kuriozum???
Kto jemu zabroni???:-) To była zona nie może ponownie wyjść za mąż, to znaczy może, ale wtedy ustanie obowiązek alimentacyjny dla byłego męża!
Ja tylko chciałam wiedzieć, jak to jest i czy, 2 żony sa uprawnione do przysługujących świadczeń.
dodus, zle napisalam, ale Ty madra kobitka jestes i dobrze wydedukowalas:) oczywiscie ja nie moge ponownie wyjsc za maz