Znacie może jakieś sprawdzone sposoby na bół gardła?
Lo masz następna :yo: epidemia w Deutschland
Spróbuj wodą utlenioną do 3%max, czyli ten powszechny nadtlenek wodoru z apteki, mnie w początkowym stadium zawsze pomaga.
Spróbuj wodą utlenioną do 3%max, czyli ten powszechny nadtlenek wodoru z apteki, mnie w początkowym stadium zawsze pomaga.
Niemiecki neoangin mnie z anginy wyleczy. Wcześniej brałam 3 serię antybiotyku i ciągle nawracalo
Woda z solą na płukanie gardła jest zalecana. Przy przeziębienie 6 kiwi zjeść w ciągu dnia :-)
Wszelkie tabsy mnie odrzucają, ale jak muss wyjścia nie ma. Za to kiwi to bomba witaminowa i uwielbiam, a zwłaszcza te złote:-)
Wczoraj tak machnęłam ręką że zabolało pieruńsko. Nie wiem dlaczego ale boli, wygląda to na nerw. Masuje czym sie da, kupiłam wit. B12 w płynie, nie przeciążam jej. Poczekam, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Wczoraj tak machnęłam ręką że zabolało pieruńsko. Nie wiem dlaczego ale boli, wygląda to na nerw. Masuje czym sie da, kupiłam wit. B12 w płynie, nie przeciążam jej. Poczekam, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Może nadwerężyłaś, bądź naderwałaś jakiś mięsień . W stawie chyba dalej jest co? Chłodź to- bo to uraz. B12 nie zaszkodzi, ale Voltarenem w żelu smaruj- na bogato.
Może nadwerężyłaś, bądź naderwałaś jakiś mięsień . W stawie chyba dalej jest co? Chłodź to- bo to uraz. B12 nie zaszkodzi, ale Voltarenem w żelu smaruj- na bogato.
Z tą ręką mam trochę kłopotu, wlaśnie z mięśniem. Dopiero co wypracowałam sobie "spokój" a tu doopa. I apiat at nawa kurka wodna. I to w taki głupi sposób :nerwowy2: Boję się że stracę do niej cierpliwość i sobie ją utnę :smiech3:
Nie ucinaj łapki :-) Nie jest fajnie ani spoko. Własnie się ciachnełam robiąc kolację i się wykrwawiam wlasnie :lol2: ale piszę dzielnie , bo mam jeszcze drugą :lol2:
Mycha ma jeszcze trzy zdrowe :-)