Na wyjeździe #11

17 lipca 2014 21:49 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Tylko okulary ma zdjąć?? Ja bym tam wolała,żeby wyszedł z tej wody na palżę .:)))))

ORIM, kobieta Cie prosi, badz Mezczyzna i wyjdz z tej wody. Sama tez jestem ciekawa, jak to jest w tej zimnej wodzie,........?
17 lipca 2014 21:51 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

ORIM< ja z innej beczki, z tej swojej, ha ha ha . Widzialam Twoj awatar w wodzie po pachy, nie wiem co Ty tam chciales udowodnic, stare przyslowie mowi, ze w zimnej wodzie stoi tylko kaczorowi, ale mniejsza. Teraz tak patrze na ten nowy awatarek i stwierdzam, pewnie wiekszosc pci pieknej tego forum zgodzi sie ze mna, ze z Ciebie jest niezle ciacho !!! W nastepnym awatarku zdejmij te ciemne okulara.

A moze mnie wzrok myli? Dziewczyny ciacho czy nie? Bo mnie okulary tylko na jednym uchu sie trzymaja i widze jednym okiem

Te nowe już też popsułaś?????
17 lipca 2014 21:51 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Tylko okulary ma zdjąć?? Ja bym tam wolała,żeby wyszedł z tej wody na palżę .:)))))

oj, to ja bym wtedy była tak zapatrzona, że na noc zabrałabym lapcika do łóżka
17 lipca 2014 21:53 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

no w mordę jeża, ale spryciula z tej sas-anki:)))))

Ja z innej beczki.Uważaj Bietko przy koszeniu kosiarką,sprawdź dobrze ten kabel i obudowę.U mnie we wsi w zeszłym tygodniu 14 letniego chłopca prąd poraził podczas koszenia kosiarką.Było jakieś mikrouszkodzenie na kablu,poprzedniego dnia padał deszcz i gdzieś się woda przedostała i on jeszcze spoconą dłonią złapał za kabel,nieszczęśliwie w tym miejscu gdzie był uszkodzony.Całe szczęście nic szczególnie powaznego się nie stało,był przytomny jak go zabierało pogotowie.Lekarz stwierdził zaburzenia rytmu serca i zabrali go na obserwację.Chłopiec już jest w domu,skończyło się na poparzonej ręce,ale w niezbyt dużym stopniu.Uważaj na siebie,no i wszystkie dziewczyny niech uważają,które będą kosić trawę kosiarką elektryczną.
17 lipca 2014 21:53
bieta

oj, to ja bym wtedy była tak zapatrzona, że na noc zabrałabym lapcika do łóżka :-)

Koleżanko,zapytam po nieforumowemu i zaśmiecę wątek: czy wracasz tego samego dnia co ja???
17 lipca 2014 21:57 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

Te nowe już też popsułaś?????

Niee, na nowe czekam, beda jutro albo po jutrze. Mecze sie z tymi swoimi, jak czytam jest ok, musze tylko na wznak lezec, gorzej jest w pozycji siedzacej, jedna reka pisze druga trzymam bryle, a qzwa wolałabym cos innego !!!
17 lipca 2014 22:00 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Koleżanko,zapytam po nieforumowemu i zaśmiecę wątek: czy wracasz tego samego dnia co ja???

toż ja dopiero przyjechałam z urolu 13 dni temu, przdede mną  ........ nie pytaj, bo dużo dzionków (((((((((((((((( 
17 lipca 2014 22:01 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

ORIM< ja z innej beczki, z tej swojej, ha ha ha . Widzialam Twoj awatar w wodzie po pachy, nie wiem co Ty tam chciales udowodnic, stare przyslowie mowi, ze w zimnej wodzie stoi tylko kaczorowi, ale mniejsza. Teraz tak patrze na ten nowy awatarek i stwierdzam, pewnie wiekszosc pci pieknej tego forum zgodzi sie ze mna, ze z Ciebie jest niezle ciacho !!! W nastepnym awatarku zdejmij te ciemne okulara.

A moze mnie wzrok myli? Dziewczyny ciacho czy nie? Bo mnie okulary tylko na jednym uchu sie trzymaja i widze jednym okiem

O ile fota nie sprzed 20 lat to przyznaję-ciacho jak malowane:):):)
17 lipca 2014 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

toż ja dopiero przyjechałam z urolu 13 dni temu, przdede mną  ........ nie pytaj, bo dużo dzionków (((((((((((((((( 

Nie pytam.:))))
17 lipca 2014 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Niee, na nowe czekam, beda jutro albo po jutrze. Mecze sie z tymi swoimi, jak czytam jest ok, musze tylko na wznak lezec, gorzej jest w pozycji siedzacej, jedna reka pisze druga trzymam bryle, a qzwa wolałabym cos innego !!!

Jak masz plaster, to przyklej jeden koniec na brzegu oprawki,
a drugi na skroń, nie będziesz musiala trzymac.

To tak doraźnie do czytania forum.
17 lipca 2014 22:02 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

ORIM, kobieta Cie prosi, badz Mezczyzna i wyjdz z tej wody. Sama tez jestem ciekawa, jak to jest w tej zimnej wodzie,........?

No proszę, fiki-miki w zimnej wodzie. Margolcia, zamęczysz Orima ;-))
17 lipca 2014 22:03 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Margolcia,patent jest na okulary bez jedego uchwytu: muszisz wziąć sobie gumkę recepturkę , założyć na głowę i przycisnąć nią okulary,nawet plewic będziesz mogła i nie spadną.
17 lipca 2014 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

O ile fota nie sprzed 20 lat to przyznaję-ciacho jak malowane:):):)

Dzis robione jak tylko zsiadlem z roweru.Dlatego okulary na nosie
17 lipca 2014 22:08
scarlet

Jak masz plaster, to przyklej jeden koniec na brzegu oprawki,
a drugi na skroń, nie będziesz musiala trzymac.

To tak doraźnie do czytania forum.

Skarlet Ivanilka, dzieki Wam, tak zrobie gumki mam i plaster tez. Musze czekac na Irenke-sympatyczna kobietke, ona bedzie jutro moze pojutrze mieszka kilkanascie km od miejsca w ktorym jestem.
17 lipca 2014 22:08
Orim jestes potrzebny moze przyjedziesz do mnie wlasnie moja Frau popsula okno.Mowilam cholera ze ma nie otwierac tego okna,ale to grochem o sciane.Ona musi miec dwa okna otwarte,a ja chore nerki i w nocy sie wk....c bo Ona okna nie moze zamknac.Niech spi przy otwartym mam to gdzies,moze na drugi raz poslucha i zapamieta chociaz watpie