Potrafią wciągnąć te tatuaże. Mam taki nawet dosyć duży napis po arabsku nad pupą. Wybrałam to miejsce, bo rzadko je widuję i tatuaż się nie nudzi:) Ciągnie mnie do dalszych, ale chyba jednak sobie podaruję.
Potrafią wciągnąć te tatuaże. Mam taki nawet dosyć duży napis po arabsku nad pupą. Wybrałam to miejsce, bo rzadko je widuję i tatuaż się nie nudzi:) Ciągnie mnie do dalszych, ale chyba jednak sobie podaruję.
A jak Ty sobie go ogladasz jak on nad pupą?Taka skretna jesteś:)))))
:)
A nawet jestem - no i mam też lustro - a co:)
Dobre:)
Moją siostrę henna poparzyła. Nie wiem, jak to możliwe - czy to połączenie słońca i morza tak zadziałało. W każdym razie tak było.
Dobre:)
Moją siostrę henna poparzyła. Nie wiem, jak to możliwe - czy to połączenie słońca i morza tak zadziałało. W każdym razie tak było.
Super. Tez zastanawiam się nad tatuazem na nadgarstku. Mam juz dwa- na ramieniu i na piersi. Podobają mi się tatuaże na karku i właśnie na nadgarstku.
No być może - aczkolwiek było to w kraju arabskim, gdzie raczej hennę prawdziwą powinni mieć.
Mi się tatuaże bardzo podobają. Chętnie bym sobie zrobiła ale obawiam się jednego - bólu ... Koleżanka jednak twierdzi,że nie jest tak najgorzej.