Zzza imbirowych oparów wyhnęła była wreszcie nasza Wisienka co to jej od dawna na forum widac nie było:)Dzień dobry panience:)
Zzza imbirowych oparów wyhnęła była wreszcie nasza Wisienka co to jej od dawna na forum widac nie było:)Dzień dobry panience:)
czesc, Kasiu i innym. Rzadko teraz piszę, ale czytam sumiennie. Zmieniłam firmę, zmieniłam PDP. No i trafiłąm w trudne miejsce, ale mam juz z górki. A co do imbiru, to wolę tu nie pić,, baabcia o wszystko się czepaia. Ale na pewno jak bede miała taką możliwość , znów zacznę.
Pozdrawiam wszystkich , i tych pijących imbir i tych nie pijących również.
czesc, Kasiu i innym. Rzadko teraz piszę, ale czytam sumiennie. Zmieniłam firmę, zmieniłam PDP. No i trafiłąm w trudne miejsce, ale mam juz z górki. A co do imbiru, to wolę tu nie pić,, baabcia o wszystko się czepaia. Ale na pewno jak bede miała taką możliwość , znów zacznę.
Witaj Wisienko,my za Tobą list gończy wysłałyśmy:))
Moja też na początku krzywiła sie jak gotowałam sobie imbir,ale już jej przeszlo i sama kupuje chętnie,gdyby nie ten wywar to chyba watroba by mi wysiadła po tygodniu.:)
Trzymaj się cieplutko i pisz ,pisz :)
A gdzie kupie imbirek ?
Nie martw się. U mnie też imbir odchudzająco nie zadziałał. Ale może za mało cierpliwa byłam.
Haha...
Ja od kilku lat używam imbiru , świezego i mielonego.:-)
Piję pyszną kawe gotowaną z dodatkiem imbiru,cynamonu,kardamonu i giździków.:tonie:
Do herbaty dodaję świeży imbir , do gotowania potraw też( kurkumę również).
W ogóle to uwielbiam zioła i przyprawy.
Lubię też wodę mineralną z plasterkiem imbiru i cytryny lub lemonki.