No proszę,jaki zdecydowany;)I nie gryzie;))
No proszę,jaki zdecydowany;)I nie gryzie;))
A może jest w wieku, że nie ma już czym.
wiek odpowiedni :D
Gosia! Prawie umarłam ze śmiechu jak to przeczytałam... no jeszcze do tej pory rechotam.
ech... patriotyzm...
axxxx napisał:
Jestem Andreas,a ty jak masz na imie.Grüße
Hexa napisała:
Witam :) Ja jestem Izabela, rozumiem, że nie jesteś Polakiem?
axxxx napisał
Dzieki,bardzo mi milo,teraz juz nie jestem,ale urodzilem sie na Slasku,tam chodzilem do szkoly,obecnie mieszkam w Niemczech na stale,napisz prosze cos o sobie
ech... patriotyzm...
axxxx napisał:
Jestem Andreas,a ty jak masz na imie.Grüße
Hexa napisała:
Witam :) Ja jestem Izabela, rozumiem, że nie jesteś Polakiem?
axxxx napisał
Dzieki,bardzo mi milo,teraz juz nie jestem,ale urodzilem sie na Slasku,tam chodzilem do szkoly,obecnie mieszkam w Niemczech na stale,napisz prosze cos o sobie
No tak,prwadziwy patriota :) Napisz mu,że Twoja mama pochodzi z Wietnamu,ojciec był Amerykaninem,a Ty urodziłaś się we Francji,a mieszkasz w Niemczech,niech zgaduje jakiej jesteś narodowości :)
:))))) nie ogarniam, profil rózyczkującego :)
Szukam
KOBIETY co umiala by zemnom zukunft aufbauen und das treue ehrlichkeit nicht fremd wort ist
Moje Zainteresowania
som duzo co sie interesuje plywac biegaci rowerem fahren spacerowac i wieczorami siedziec przy swieczce i musyke suchaci
aha... ponoc to Polak
:))))) nie ogarniam, profil rózyczkującego :)
Szukam
KOBIETY co umiala by zemnom zukunft aufbauen und das treue ehrlichkeit nicht fremd wort ist
Moje Zainteresowania
som duzo co sie interesuje plywac biegaci rowerem fahren spacerowac i wieczorami siedziec przy swieczce i musyke suchaci
aha... ponoc to Polak