trudno mi sie odniesc do tego bo caly czas was czytalam jak tylko mialam dostep do kompa;pewno troche stracilam,bo lubilam jak dyskutowalyscie,czasami mi jezyk swiezbil zeby ktorejs odpowiedziec i nie zawsze byl to pozytywny komentarz
trudno mi sie odniesc do tego bo caly czas was czytalam jak tylko mialam dostep do kompa;pewno troche stracilam,bo lubilam jak dyskutowalyscie,czasami mi jezyk swiezbil zeby ktorejs odpowiedziec i nie zawsze byl to pozytywny komentarz
a tu taki ancymonek :) podgląd w profil, niezły :D
O mnie
A ja będę kraść!Podstępnie i bezlitośnie!I możesz sobie płakać godzinami żałośnie,a ja będę kraść!A ofiarą moją będziesz tylko Ty. Więcej nikt.Co Ci ukradnę? Ha!Wszystko... Najpierw sny...Piękne i pachnące,nasycone naszym ciałem(nie mów rano: "Ja nie chciałam...")Chciałaś, dobrze o tym wiesz!Ale jeszcze czegoś strzeż...Bo na rozum Twój mam chrapkęjak na smaczną czekoladkę.Zamiast myśli składnych, ludzkich,zamiast świata realnego,będziesz myśleć tylko o mnie...Będziesz patrzeć w krople deszczujak na moją twarz, z nadzieją,że się sama zamienisz w jednąi się nasze krople zleją.Smutek zabiorę, zostawię uśmiech.Gdy on Cię złapie, nie krzycz: "Ech, puść mnie!"Śmiej się do zupy, żarówki i kotka,znów bądź jak dziecko - słodka idiotka.Autor nieznany...mi przynajmniej...
Szukam
Jest ogień grzechu we mniei świętości jasny płomień.Jest duszy biel i serca czerwieńi myśli pokusą splamione.Jest popiół spalonych marzeńI przysiąg mych święta ziemia.Jest wir rzeki zwykłych zdarzeńI źródło świadomości strumienia.Jest we mnie oddech wiecznościI chłodny wiatr zwątpienia.Jest studnia wyczerpanej miłościI jezioro łez zapomnienia.Gubię się wśród tego codziennie.Nie odróżniam od prawdy złudzenia,Bo bez przerwy szukam daremnieTego,czego we mnie już nie ma...P.S.Chciałbym mieć brzydka dziewczynę,ze nikt by brzydszej nie miał...Lepsi by byli gdzie indziej, ale tu ja był bym naj...Robiłbym z nią brzydkie rzeczy, w dni brzydkie,na brzydki sposób...Miałbym ja w domu,i w kinie...zazdrościło by mi wiele osób...Kilku autorów do kupy, znam jednego...lecz nie pamiętam w którym wydaniu "Powtórki z rozrywki" to zasłyszałem...słuchacze Trojki będą wiedzieli...
Moje Zainteresowania
Sobota rano spać nie możeszWstaniesz, kapcie włożyszPotem się golisz tylko dla niejI do łóżka śniadaniePrzynosisz jej z porannym słonkiem Po to by małżonkęNamówić na co nieco małe-No chyba zwariowałeś!Ona ogląda się za tymiNo wiesz, lepiej ubranymiBo to prawdopodobnie gejeTak, taką masz nadzieję.Wydasz ostatnie zaskórniakiBo chcesz nadrobić brakiA ona wzrusza ramionamiWięc przykro ci czasami.Kobiety jak te kwiaty, kto żonaty ten wiePowąchać tak, dotykać nieMinęła pora godowa,Teraz tylko boli głowa.Kobiety jak te kwiaty, nie podniecaj sięPowąchać tak, dotykać nieGdy przyjdzie wiosnaPrzyjmij ten cios na klatę,Jeszcze gorzej będzie latem…P.S.Oczywiście rowniez nie pale - widoczne na awatarze cygaro było dla dekoracji spektaklu z Havany...
hmmmm a co Ty tak serio?
przeca to nie ja pisałam :)))
1. Ma wyobraźnię
2. umie ukladać porządnie zdania
3. pisze o niby o kobiecie wymarzonej ale w każdym zdaniu przeważa "ja"
4. wniosek z pkt. 3: jego nie będzie dla kobiety, ona ma być dla niego.
5. Preferuje kilka kobiet naraz lub szybko nudzi się kobietą.
6. Dusza towarzystwa i egoista.
7. Nie wiem czemu ma służyć cytat z piosenki Bukrtyka na końcu.
Podsumowanie: na jednorazowy skok można sobie pozwolić i nie mieć nadziei na coś poważniejszego.
Drugi biegun typu mężczyzny w opozycji powyższego: samotnik, który nie potrafi stworzyć związku bo zbyt dlugo byl sam mimo że bardzo by chcial i cały czas szuka czegoś na poważnie i stałęgo.
Nomka,wg mnie to bawidamek,rzucający przynętę w postaci romantycznego opisu.Jak myslisz ile już złowił rybek na ten tekst? Ale,ale mozesz zarzucić sieć:)