Na wyjeździe #10

05 lipca 2014 09:59 / 5 osobom podoba się ten post
Wczoraj w Szczecinku był festiwal Disco Polo.Ponoć było kilkanaście tysięcy ludzi z całej Polski.
A niektórzy zarzekają się ,że nie słuchają:))
Tylko jak na weselu mojej córki zagrali kawałek z Disco ,młodzież najlepiej się bawiła i znała cały tekst,
Ale jak puściłam kiedyś w domu -to mamo przycisz bo obciach:))
05 lipca 2014 10:05 / 1 osobie podoba się ten post
opiekunkaa

Wczoraj w Szczecinku był festiwal Disco Polo.Ponoć było kilkanaście tysięcy ludzi z całej Polski.
A niektórzy zarzekają się ,że nie słuchają:))
Tylko jak na weselu mojej córki zagrali kawałek z Disco ,młodzież najlepiej się bawiła i znała cały tekst,
Ale jak puściłam kiedyś w domu -to mamo przycisz bo obciach:))

Disco Polo słuchałam jak miałam małe dziecko bo to ono bardzo lubiło słuchać,tańczyć,spiewać,potem dziecko urosło i stwierdziło,że obciach więc nie słuchałam,ale słowa pamiętam do dziś,no i na wesela idealnie się nadaje.
05 lipca 2014 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

a ja zrobie troche ruskich,będzie na dwa dni:)

zrob wiecej i mi podeslij ha ha
05 lipca 2014 10:13 / 1 osobie podoba się ten post
zrobię i zapraszam:)
05 lipca 2014 10:21 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Ja też poproszę!!! Wymagania skromne:   musi intensywnie na mnie lecieć :))) 
I na e-booka też reflektuję! Mail w profilu, bedę miała co czytać :)

Weselny?
;)))))
05 lipca 2014 10:42 / 2 osobom podoba się ten post
Ziolkowa własnie mi podsunęlas pomysł na jutrzejszy obiad . Dzisiaj robie kurczaka z rozna .
05 lipca 2014 10:54 / 2 osobom podoba się ten post
ziolkowa

a ja zrobie troche ruskich,będzie na dwa dni:)

O boże juz mi slinka cieknie. To Ja wtedy na przyszły tydzień zrobię kopytka . do tego szynka pieczona we własnym sosie -jak Ja lubie kluchy.
05 lipca 2014 11:17 / 2 osobom podoba się ten post
Ciągle pada - sobie podśpiewuję dziś :)
Szaro i ponuro.
Będzie dłuuugi dzień.
05 lipca 2014 11:22
U mnie tez szaro i ponuro.. ale co tam, najgorsze, ze musze isc do Rewe. Przeciez dzisiaj urodziny kota... chce zaszyc sie,jak kotka i lezec caly dzien.Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....................................
05 lipca 2014 11:58 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Ciągle pada - sobie podśpiewuję dziś :)
Szaro i ponuro.
Będzie dłuuugi dzień.

lena, zamienmy sie,u mnie goraco 30 stopni,duszno nie ma  ,,czym ,,oddychac,;-:)
05 lipca 2014 11:58
ivanilia40

Disco Polo słuchałam jak miałam małe dziecko bo to ono bardzo lubiło słuchać,tańczyć,spiewać,potem dziecko urosło i stwierdziło,że obciach więc nie słuchałam,ale słowa pamiętam do dziś,no i na wesela idealnie się nadaje.

No bo obciach! Ale faktycznie gatunek disco-polo to jedyna muzyka przy której 98% ludzi nie siedzi i wypełnia salę szalejąc, jak chodzę na karaoke to tak sama 90% imprezy wszyscy jadą disco.polo...
05 lipca 2014 12:53 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Weselny?
;)))))

Jak będzie na mnie cały czas energicznie leciał to niechby i był... Przynajmniej będę pewna że w weselach już jest wprawiony :))))))))))))
05 lipca 2014 12:55 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Jak będzie na mnie cały czas energicznie leciał to niechby i był... Przynajmniej będę pewna że w weselach już jest wprawiony :))))))))))))

.....................z naciskiem na "energicznie" ha ha
05 lipca 2014 12:57 / 2 osobom podoba się ten post
nianta

No bo obciach! Ale faktycznie gatunek disco-polo to jedyna muzyka przy której 98% ludzi nie siedzi i wypełnia salę szalejąc, jak chodzę na karaoke to tak sama 90% imprezy wszyscy jadą disco.polo...

No i teraz niech mi ktoś wytłumaczy skąd ten obciach... Słowa takie że po dwukrotnym usłyszeniu same się zapamiętują, melodia zazwyczaj też łatwo wpadająca w ucho. Że teksty proste, czasem przesadnie rymowane? Każdy nuci, każdy skacze a nie daj Boże się do tego przyznać... Ja tam jak mam wkur... rzający dzień to wolę sobie ponucić disco polo pod nosem niż kląć, choć czasem to kosztuje dużo samozaparcia... 
05 lipca 2014 13:02 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

.....................z naciskiem na "energicznie" ha ha

A co, źle mówię? ;))) Tylko tej energii musi mu na długo wystarczyć  Ha hahaha