Witajcie!
Słuchajcie - pytanie na cito.
Czy w czasie wizyty terapeuty u PDP opiekunka ma obowiązek siedzieć z nimi czy raczej powinni być sami by móc skupić się na tym, na czym trzeba?
Witajcie!
Czy w czasie wizyty terapeuty u PDP opiekunka ma obowiązek siedzieć z nimi czy raczej powinni być sami by móc skupić się na tym, na czym trzeba?
Witajcie!
Do dziadka właśnie przyszła fizjoterapeutka, oni robią swoje, a ja odpowiadam na Twoje pytanie. U poprzedniego PDP "działali" za zamknietymi drzwiami. Czasem głupio sie zastanawiałam czy to aby fizjoterapeutka przychodzi. Gdzie mnie nie proszą tam się nie wcinam.....
Bo widzicie, ja tam uważam że terapia ma sens gdy PDP (zwłaszcza taki jak mój, który nie toleruje tłumu przy sobie) może skupić się wyłącznie na tym co terapeuta doń mówi. Natomiast moja Frau dość ostro powiedziała że mam z nimi być (pierwszy raz tak się do mnie odniosła, pewnie tym bardziej się opieram pomysłowi).
Zastanawiam się jak mam z tego wyjść obronną reką, dzisiejsza wizyta bedzie pierwsza, i jak zostanę to wkopię się już na każdą następną.
Poradźcie co powiedzieć żeby to nie było źle odebrane a zarazem delikatnie stanowcze!
Hej, może nie powinnam tutaj, ale cóż... Wie ktoś jak zalogować się pierwszy raz na konto internetowe w Sparkasse? :( mam problem i szukam podpowiedzi...
Właśnie przeczytałam w Gazetce Sindbada, że zainstalowali we wszystkich swoich autokarach routery, aby móc korzystać w nich z internetu.