Czytam i czytam o tym imbirku i nie wiem "z czym sie to je"
jak sie go przyrzadza i ile sie go pije tego naparu czy wywaru,gdzie poczytac,za duzo stronek do przelecenia
Czytam i czytam o tym imbirku i nie wiem "z czym sie to je"
jak sie go przyrzadza i ile sie go pije tego naparu czy wywaru,gdzie poczytac,za duzo stronek do przelecenia
Ja zaparzyłam ale mnie szczypie , chyba za mocny , ile wody na 15 plasterków imbiru i jak długo trzeba gotować?
w topiku przepisy kulinarne ostatnia strona,ale tu masz link kilka słów o imbirze
http://swiatkilkuwad.blogspot.com/2013/12/z-cyklu-sprzymierzeniec-odchudzania.html
Ja zaparzyłam ale mnie szczypie , chyba za mocny , ile wody na 15 plasterków imbiru i jak długo trzeba gotować?
20 min od zagotowania gotowac, Beata pisala ze daje 15 na litr dla mnie np za slabe ale kazdy inny jest.... i ja pije zimne
Mycie języka jest zabiegiem, jest jakis specjalny przyrząd słyszałam ale nazwy nie znam.Nie wskazane jest mycie dzieciom do 6 lat.Naloty na języku,czerwony język, brodawki smakowe powiększone są oznakami chorób i czasami ten zabieg jest stosowany.
To jest toaleta jamy ustnej i wykonuje się ją kwaczem. Nieraz są w sprzedaży już gotowe nasączone. Kwacz to jest po prostu patyk z nawiniętym na końcu jakimś materiałem opatrunkowym: gazą, watą itp.
Kochani ,mam pytanko.Czy mycie języka głęboko ,wacikiem jest zabiegiem ,ktory możemy wykonywać?
Bo nie mam 100% pewności.
Dzięki za odpowiedzi.