Na wyjeździe #10

06 lipca 2014 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
To jedźmy na rowerach i spotkajmy się w połowie drogi :D 
06 lipca 2014 22:59
bieta

To fakt - dziwne, ale nie sądzę, żeby coś jej się stało. Myślę, że wówczas rozmowa byłaby nieco inna.
W ręku mieli kopertę zaadresowaną do niej -  na adres tutaj w De.

moze cos nielegalnego ktos jej przeslal i policja zarekwirowala przesyłe.moze tez tak byc
06 lipca 2014 23:03
kacha25

moze cos nielegalnego ktos jej przeslal i policja zarekwirowala przesyłe.moze tez tak byc

Napisałam do niej na skype. Ciekawe czy odpisze ?
06 lipca 2014 23:06
bieta

Napisałam do niej na skype. Ciekawe czy odpisze ?

jak sie spodziewała przesylki to ci powie,a jak nie to niepowie.dziwne to
06 lipca 2014 23:11 / 3 osobom podoba się ten post
Nianta -Andrea i rower to dwie sprzeczności:):)Od nas do Mielna jest zaledwie 12km ,żebyś ją widziała i slyszała już po dwóch,ha ha ha.Nie ma szans  na rowerowe spotkanie:(
06 lipca 2014 23:15 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea pewnie i na miotle nie poleci, bo dla niej mogłabym zrobić wyjątek i pożyczyć.
06 lipca 2014 23:23 / 1 osobie podoba się ten post
Spoko, ja bym płakała na pierwszym kilometrze:D kondycji zero, ale czasem lubię na rowerro zasiąść, coby się odciąć na chwileczkę tudzież na momencik;)
06 lipca 2014 23:33 / 2 osobom podoba się ten post
12 i ani metra więcej!Romka ma licznik w nogach czy jak?Ja ta trasę w 40minut na spokojnie przejeżdżam a jestem i starsza i grubsza:):):):)No ale zeby po sprawiedliwości było to w obie strony faktycznie było 24km,hi hi hi
07 lipca 2014 06:35
Szczęsliwej podróży.

A buractwa nie lubie.
07 lipca 2014 06:40
robert72

Tylko pozazdrościć wycieczki krajoznawczej - wklejaj fotki jest co oglądać.
07 lipca 2014 08:22 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien doberek wszyscy wstali wyspani ,wypoczeci naladowani enegia do pracy? Kawka wypita sniadanko zjedzone!!Trzeba myślec o obiadku!! Miłego synpatycznego! spokojnego! usmiechnietego! dzionka zycze wszystki na wyjezdzie i tym co w domku:))))))))))Miłego:))))))
07 lipca 2014 08:31 / 4 osobom podoba się ten post
zgadzam sie z toba....ocenianie kudzi?ktoz dal nam takie prawo...to co dla jednych buractwo dla druguch normalnosc.i nie nam to osadzac...kazdy zyje jak chce i kazdy za swoje postepowanie odpowiada.mozna sie nie zgadzac z pewnymi zachowaniami ale zeby zaraz buractwo?obrazliwe...
07 lipca 2014 08:33
robert72

zabawka dla prawdziwych mężczyzn:)

no chyba nie tylko:))
moja córcia ma 23 i uwielbia samochody,potrafi poznać roczniki po jakichś listwach,lampach itp,do tego gra w gry komputerowe ,oczywiście jak ma czas (pisze prace magisterską) a zdjecia piekne i mozna oko pocieszyć,wycieczka extra po prostu:)
07 lipca 2014 08:41 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Szczęsliwej podróży.

A buractwa nie lubie.

tu się z toba zgadzam,tez nie lubie,zwłaszcza takich wyrosnietych pod przykryciem,zupełnie są nie strawienia:)))))
07 lipca 2014 08:48 / 7 osobom podoba się ten post
mleczko47

Szczęsliwej podróży.

A buractwa nie lubie.

A ja lubie buraki ,są bardzo zdrowe i są solą tej ziemi . W kontaktach z cebulą czasem płacze ,ale nie mogę powiedziec ,ze nie lubie .. .A tak na marginesie pasji ogrodniczej - człowiek naprawde  inteligentny umie rozmawiać ze wszystkimi ,bez upokarzania kogokolwiek .