Pantenol stosuje na oparzenia, wycisza mnie zupelnie co innego.
Pantenol stosuje na oparzenia, wycisza mnie zupelnie co innego.
Już przestań ... koleżanka chore kolana ...halluksy też ....Trochę współczucia :smiech3:
Ja w walce z haluksami używałam też kremy na zrogowacenia na stopach. Zawierają między innymi lipidy które pomogą na dłużej zachować w stopach wodę oraz pantenol, który wycisza ewentualne stany zapalne powstałe na nagniotkach czy w okolicach pęknięć na piętach. Warto po nie sięgnąć.
Jak poczytałam o powikłaniach takiej operacji, to chyba nigdy się nie zdecyduję... Czytałam o różnych separatorach, podobno zmniejszają ból. Sama nie wiem, ale ludzie piszą, że to działa. Same zobaczcie: https://heltio.com/pl/hallupro Jeśli nie zdecyduję się na oprację, to może coś takiego też by pomogło?
Pomoże ...kup .
Mriolka
Oprację
Miała
Halluksy
Se wycinała
Separator
Był
Za drogi
Teraz
Ma
Pocięte nogi:(
U mnie haluksy zniknęły na dobre dopiero po operacji. Nie ma co wierzyć w magiczne maści i domowe sposoby, jeśli masz problem z haluksami to powinineś udać się do ortopedy. Najlepiej takiego z doświadczeniem w kwestii haluksów. Sam wybrałem ośrodek halluxduo w Poznaniu. Naprawdę polecam, jeśli cenisz sobie indywidualne podejście do swojego problemu oraz spokój związany z tym, że masz doczynienia ze specjalistą który od lat zajmuje się leczeniem haluksów właśnie. Po prostu umów się na konsultacje i nie czekaj aż choroba się rozwinie, pozdrawiam ;)