One tak szybko nie tanieją. Mam S2 i czaję się na wyższy model, ale nawet S3 nadal są drogie.
One tak szybko nie tanieją. Mam S2 i czaję się na wyższy model, ale nawet S3 nadal są drogie.
dzieki wyjazdom do de otworzylam oczy na wiele spraw w moim zwiazku malzenskim(czytaj 28lat),juz nie jestem stlamszona ,(dziwne slowo wpisalam ale tak jest,przygnieciona lep+ej?)
wiele spraw moja rodzinka pl musi sama
Ale jest minus moje malzenstwo sie sypie ,urazona meska dumaaaaa,ze to ja zarabiam,
moje pieniadze sa mu nie potrzebne,a a a a a a a a a a itd.......
U nas też sie przywija ten temat (urażojej męskiej dumy) Raz jest głośniej,raz ciszej.Też miałam wrażenie jak wyjechałam,że za chwile się posypie,ale jestem (okazało sie) staromodna i nie chciałabym rozbijac rodziny.Ale miało być o pozytywach :) Dodatkowy język i kasa.Fakt poznałam wspaniałych ludzi i mam mega wsparcie a Aurichu.
No wiem,że Smsung trzyma cenę.Ja poluję na Sony Z1 i jeszcze 3 miesiące temu kosztował 2300 zł a teraz jest juz Sony Z2 i Z1 kosztuje 1500 zł. Kupię bo mój 3-letni telefon ledwie zipie. :) A poza tym trzeba sprawić sobie troszkę radości:)
Meska duma czy lenistwo ??? Nie moja sprawa ale nic nie stoi na przeszkodzie aby to Pan maz zaczol jezdzic.Dojdzie ci jeszcze jeden pozytyw radosc z wychowywania dziecka w domu