Ale najsamprzód obrać trzeba.
A pędzę w piwnicy, tylko przedtem bigos nastawiam, żeby zapach zacieru zatrzeć:dwa piwa::lol2:
Ale najsamprzód obrać trzeba.
A pędzę w piwnicy, tylko przedtem bigos nastawiam, żeby zapach zacieru zatrzeć:dwa piwa::lol2:
W piwnicy nie bardzo zapach idzie do góry,lepiej na poddaszu,a mundurkach nie gotujesz,a po ugotowaniu obierasz:-)
To i tak "porządny" jesteś. Myślałam, że toplessss albo jakas kartoflana perwersja ..... ??
Przecież to tylko kartofle.
Z "frytkami" obchodzę sie zgoła inaczej:-)
Ja nie przepadam za młodymi kartoflami, ani z nich frytkami.
Wolę dojrzałe, takie bardziej jesienne.
Zapewniam Cię, że kiedyś ty też osiągniesz ten etap.
witam--bardzo złośliwe komentarze,rzecz jasna nikt nie jest święty ,ale opisałem to z czym się spotkałem...nie chcę i nie chciałem tutaj nikomu,że tak powiem "dokopać" ,wiem najlepiej o kimś się pisze nie o sobie.Miłego tygodnia.
Adamos!
Nie idź dalej tą drogą.
witam--jaką drogą?
Zarobki? Nie są złe.
Do piekła. :chaplin: Czytaj ty wyżej napisane jest, piękne koleżanki chwalić trzeba, bez przytyków. :-)
Nie mylisz sie bo faktycznie starsi ludzie sa konserwatywni.Zwlaszcza ci bez wyksztalcenia.Babci w glowie sie nie miesci ze facet gotuje i to dobrze,wie do czego sluzy odkurzacz i scierka.Potrafi zadbac o higiene swoja i calego otoczenia.Jednak zeby nam "odpuscic" to tez trzeba popracowac i to solidnie.Poza tym my faceci musimy robic wiele rzeczy lepiej od kobiet aby udowodnic PDP ze decyzja zatrudnienia faceta we wlasnym domu nie byla bledem
szeroki temat --jestem opiekunem już 10 rok---po jednej i drugiej stronie są wyjątki,ze albo coś zawalą ,albo są nadgorliwi...nie wiem może ja mam takie szczęście po przejmowaniu steli nie byłem nigdy zadowolony a przejmowałem po kobietach-przytoczę tylko jeden przykład: było to Warburgu --- lekarzem domowym była dr.Makosz ,po kilku dniach podczas wizyty u PDP-ej staneła przedemną i mi mówi ....Panie Adamie byłam już na tylu stelach gdzię są kobiety i nie zauważyłam tego co u Pana(myślałem ,że mi się oberwie) doprowadził Pan to mieszkanie do używalności itd. spadł mi kamień z serca hi hi ,obecnie jestem w Koln ,zmienniczka zdawała mi stele z detalami,co mnie śmieszyło a wcale nie było tak idealnie.Dla mnie istotne jest tylko -medykamenty i ewentualnie co je itp.sprawy . NIemcy patrzą inaczej,dlaczego bo Normalny Niemiec nie potrafi wszystko zrobić co facet polski ,nie bierze się to z jakiegoś uprzedzenia a z ich kultury i poziomu finansowego do którego przywykli ,chociaż już to powoli się zmienia.Sfera ubóstwa zaczyna i do nich zaglądać.Takie poglądy bo nie chcą bo faceci piją to mie śmieszą bo kobiety dopiero piją(rzecz jasna nie wszystkie) frustracje powodowane rozłąką itp.sytuacje powodują takie zachowania.Generalnie to PDP chcą kobiety i to w miarę młode no bo......nie piszę dalej..... tak ,że temat szeroki.