Moja logika biegnie w inną - kobiecą stronę:
żeby tych genów nie rozdawał na prawo i lewo
Moja logika biegnie w inną - kobiecą stronę:
żeby tych genów nie rozdawał na prawo i lewo
hehehhehehe, mnie zastanawia tylko, czym sie takie potencjalne 18stki kierują pakując się w ramiona 40latka, który tak naprawdę może być ich ojcem? :). Kasą? Brakiem ojcowskiej miłości????. Bo umówmy się, nie każdy 40latek to model z wybiegu :). Wiem doskonale, że panowie nie mają za grosz autokrytycyzmu, w odróznieniu od nas, dlatego tak odważnie zaczepiją te sliczne 18stki :). Panowie nie zważają na rozbudowany mięsień piwny, wysokie czoło sięgające potylicy, wzrost siedzącego psa też im nie przeszkadza w zalotach do smukłej, wysokiej.... ech, niektórzy panowie to nawet z Marsa nie są... :)
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie jest bezwstydna, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje......uwielbiam ten kawałek i kazdej z was jak i sobie takiej miłosci życze....
Dokładnie , własnie taka jest miłość , lecz w tym cały jest ambaras żeby dwoje chcialo naraz .
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie jest bezwstydna, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje......uwielbiam ten kawałek i kazdej z was jak i sobie takiej miłosci życze....
nie pamiętam skąd ten cytat ale od dawna siedzi w mojej głowie:
"Będę uparcie twierdzić, że ludzie są w błędzie myśląc, że nie warto się zakochać. Warto w każdym wieku. Ludzie starzeją się właśnie dlatego, że unikają miłości, czułości i bliskości z drugim człowiekiem! Śmierć nie przychodzi wraz z wiekiem i ze starością, lecz w związku z odsunięciem się, zapomnieniem (opuszczeniem) "
nie pamiętam skąd ten cytat ale od dawna siedzi w mojej głowie:
"Będę uparcie twierdzić, że ludzie są w błędzie myśląc, że nie warto się zakochać. Warto w każdym wieku. Ludzie starzeją się właśnie dlatego, że unikają miłości, czułości i bliskości z drugim człowiekiem! Śmierć nie przychodzi wraz z wiekiem i ze starością, lecz w związku z odsunięciem się, zapomnieniem (opuszczeniem) "
autorem jest św Paweł z Tarsu
Dzięki
GabrielGarcia Marquez pisarz laureat nagrody Nobla w liscie pozegnalnym do przyjaciol.Umieral na raka:
Przekonywałbym ludzi, jak bardzo są w błędzie myśląc, że nie warto się zakochać na starość. Nie wiedzą bowiem, że starzeją się właśnie dlatego, iż unikają miłości!
+ daję w ciemno
ale zaraz to sprawdzę
GabrielGarcia Marquez pisarz laureat nagrody Nobla w liscie pozegnalnym do przyjaciol.Umieral na raka:
Przekonywałbym ludzi, jak bardzo są w błędzie myśląc, że nie warto się zakochać na starość. Nie wiedzą bowiem, że starzeją się właśnie dlatego, iż unikają miłości!