Ma byc na luzie a zarazem powinno zawierac odrobinę patryjotyzmu :)
Ma byc na luzie a zarazem powinno zawierac odrobinę patryjotyzmu :)
Wolność,to brak granic i barier,to otwarte okno na świat,to również mozliwość dokonywania wyborów,wolnością jest miejsce do którego chce się wracać,gdzie piasek jest jak balsam na strudzone stopy wędrowca,a szum fal morza najpiękniejszą muzyką,w takim miejscu chcesz zostać,chcesz słuchać każdego dnia budzącej się do zycia przyrody,która niezmiennie od wieków śpiewa hymn wolności,chcesz tu być,bo też czujesz się wolny. Zawsze miałam skłonności do patosu,ale może coś pokombinuje najgorzej jest zacząć,poza tym dziewczyny mają lekkie pióra,coś wymyślą.
Dzien doberek w sobote synowa moichpodopiecznych cisnienie mi podniosla i to tak ze hchohohohoh!! No ale wczoraj corka ich poprawiła tylko pytanie co zrobi dzis zona mojego PDP!!Kupi to co powinna czy da sobie na luz bo szkoda piniedzy zobacze mam nadzieje ze kupi wszystko co trzeba chyba mozna miec pobozne zyczenie :)) Miłego dnia wszystki Pamietamy ze dzis swieto mamy !! Szkoda ze nie moge odziedzic mojej zapalic znicza na jej grobie,szkoda ze jej nie ma ze mna zycie tak szybko przemija!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego mamusie:))))
W Monachium czarno! Mam nadzieje że przejdzie porządna burza
W Karlsruhe było ciemno ,troche pomruczało i został deszcz,a ja tak lubię burze.Za to burze ma moja Bunia,tylko w pampersie,efekt poniedziałkowych wizyt w hejmie,tam nikt się z nią nie cacka,pewnie znów najadła się celulozy,no to dzień matki mam jak w banku,będę matkować do us...go rana.
Ale Ci zazdroszczę , że jesteś w Karlruhe! Mieszkałam tam 10 lat, uwielbiam to miejsce.