Ja tak do tych szpilek króciutko wrócę:)
Buffalo ma jedne z najzgrabniejszych klasyków na rynku,bo dzisiaj to nie lada sztuka znaleźć fajne i zgrabniutkie buciki.
To oczywiście moje zdanie:)
Ja tak do tych szpilek króciutko wrócę:)
Buffalo ma jedne z najzgrabniejszych klasyków na rynku,bo dzisiaj to nie lada sztuka znaleźć fajne i zgrabniutkie buciki.
To oczywiście moje zdanie:)
Racja i są dobrze wyważone:). Mnie się udało upolować takie, ale w kolorze czarnym na dyskretnej platformie, podczas likwidacji sklepu. Na stopie wyglądają szałowo i są wygodne. Tańcować w nich można-sprawdziłam:).
Zgadza się,-"porządne" buty są "porządnie" wyprofilowane i takim sposobem obcas 12cm jest nawet wygodniejszy niż 10 czy 6 cm.
Nie dawno znalazłam perełki w Venezii,-na razie na stronie internetowej ale jak wyląduję w PL to muszę sprawdzić jak wyglądają w realu:-)
To prawda sa delikatne i sliczne:-)
jednak czegos im brakuje ???? A tak ! Zgrabnych nog :-)
To juz Twoja kochana powinna w te buciki wskoczyc..
No chyba ze nie ma zgrabnych nozek hii
Ale ja nie znam zadnego Kopciuszka :-)
PS.
A ty co Ona Pana Lisa ??? Czyli lisiczka ???:gwizdanie:
Ej no gdzie Wy wszystkie jesteście?Nogi bolą od chodzenia na szpilkach?:-)
Ej no gdzie Wy wszystkie jesteście?Nogi bolą od chodzenia na szpilkach?:-)
No ja na trochę wymiękam,wczoraj jechałam na basen z koleżanką,ścięzką rowerową jechałyśmy obok siebie gadałyśmy ,nagle spojrzałam do tyłu jedzie auto,zdąrzyłam krzyknąć zjeżdzamy na pobocze i leżałam pod rowerem,oglądam się do tyłu nie ma koleżanki oj matko,wstałam patrzę a ona leży w kukurydzy,facet się zatrzymał przestraszony czy nic nam się nie stało,ona miała lepiej a ja na betonie z palcem rozwalonym krew się leje,dzisiaj palec przybrał barwę ciemną i jakoś zwiększył swoją obiętość więc sorry ale ja na razie odpuszczam szpilki
No ja na trochę wymiękam,wczoraj jechałam na basen z koleżanką,ścięzką rowerową jechałyśmy obok siebie gadałyśmy ,nagle spojrzałam do tyłu jedzie auto,zdąrzyłam krzyknąć zjeżdzamy na pobocze i leżałam pod rowerem,oglądam się do tyłu nie ma koleżanki oj matko,wstałam patrzę a ona leży w kukurydzy,facet się zatrzymał przestraszony czy nic nam się nie stało,ona miała lepiej a ja na betonie z palcem rozwalonym krew się leje,dzisiaj palec przybrał barwę ciemną i jakoś zwiększył swoją obiętość więc sorry ale ja na razie odpuszczam szpilki
haahahahahhaaaaaaaaaaa nie no teraz ja rycze ze śmiechu.Już Was widze leżące ,jedna w kukurydzy druga na betonie.Może powinnyście raczej rowery odstawić a nie szpilki.Bezpieczniej dla was ahahahhaahaha nie no nie mogeeeeee:lol1: Przeprszam ,ale to nie złośliwość i brak wspólczucia z powodu palca,ale to moja wyobrażnia zalewa mi twarz łzami śmiechu haahhahahaaa
Leni Ty sie nie dziw ,że one za siebie patrzą jak jadą rowerem .Ja też zjeżdzam ,,POD GÓRKĘ,,na sankach:gwizdanie::gwizdanie: