Chodzę w szpilkach

07 lipca 2015 11:30
pestka

Melduję sie na stanowisku pracy.No może nie są to szpilki ,a klapki ortopedyczne od 3-ech m-cy ,ale fason trzymam :-)

Myślę że wyglądasz sexi w tych klapkach,niekoniecznie muszą być szpilki
07 lipca 2015 11:33 / 1 osobie podoba się ten post
Pestka, mnie same slipki nie interesuja Zdecydowanie wole zawartosc Jednak moja chora wyobraznia podsunela mi obraz opiekunek opisujacych jak im sie w tych slipkach chodzi... Deszczu! Deszczu i ochlodzenia mi trzeba!
07 lipca 2015 11:37 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Myślę że wyglądasz sexi w tych klapkach,niekoniecznie muszą być szpilki

no masz rację.Nie zawsze szpilki dodają uroku;np.do dresów.Od paru dni nosze krótkie spodenki, wymemłaną koszulkę i moje ,,ślapki,, i wygladam sexi,tak przynajmniej stwierdził syn podopiecznej,a że oni ubrać się nie potrafią,to przyjełam jako komplement.
Ja sobie ubiorę na plażę ŁYŻWY! Wszyscy się będą za mną oglądać ,a co....
07 lipca 2015 11:47
Dlatego trzeba przymierzyć oba buty i przejść kilka kroków.Buty jak są dobrze ,,wyważone '',to właściwie nie czuć ich na nogach.Ja również dawniej chodziłam na szpilkach i to jakich wysokich .Lubiłam i nie przeszkadzało mi to.Teraz też mam ,ale już nie takie wysokie i nie zawsze szpilki ,ale na obcasie .Nie lubię płaskich butów,wyjątek ,to sportowe obuwie ,ale musi być konkretne i skórzane .Nie lubię chodzić w balerinkach,nawet klapki na lato to staram się kupować na platfornie .
07 lipca 2015 11:56 / 1 osobie podoba się ten post
pestka

no masz rację.Nie zawsze szpilki dodają uroku;np.do dresów.Od paru dni nosze krótkie spodenki, wymemłaną koszulkę i moje ,,ślapki,, i wygladam sexi,tak przynajmniej stwierdził syn podopiecznej,a że oni ubrać się nie potrafią,to przyjełam jako komplement.
Ja sobie ubiorę na plażę ŁYŻWY! Wszyscy się będą za mną oglądać ,a co....:-)

łyżwy ,jak najbardziej Ty jak mojej sąsiadki synek upał się aby w lipcu sanki mu dała no i dała se dzieciak jeżdził po piachu,a że ma ADHD więc nie mogła mu odmówić
07 lipca 2015 12:27
Malina

łyżwy ,jak najbardziej Ty jak mojej sąsiadki synek upał się aby w lipcu sanki mu dała no i dała se dzieciak jeżdził po piachu,a że ma ADHD więc nie mogła mu odmówić

hahahahahahahahhaaha ja też mam STARCZE ADHD.Skoro zimy u nas nie ma już któryś rok,to gdzi to biedne dziecko ma na sankach jeżdzić?Niech rwie po piachu ile wlezie hihihi.Jak byłam mała to zjeżdzałam na sankach ,,POD GÓRKĘ,,i tak mi zostało do teraz...wszystko verkehrt Potem sie dziwie jak durna ,ze nic mi nie wychodzi...
07 lipca 2015 12:44 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Matko Boska!!! Popatrzylam na temat na glownej i przeczytalam "chodze w slipkach"... Szybko w glowie przeliczylam ilosc mezczyzn przebywajacych na forum regularnie lub tez nie i jakos dziwnie mi sie zrobilo...Upal mi mozg juz calkiem zlasowal...

"Slipingu" w domu PDP-ki nie uprawiam, chodzę w barchanach zwanych bermudami (?). "Jak na szpilkach" też nie łażę, gdyż mam sporo Luftu dla siebie. Moncherie, to ilu nas tutaj naliczyłaś ?
07 lipca 2015 12:52 / 3 osobom podoba się ten post
Prowincjusz, zdecydowanie za malo ORIM, Geronimo, Robert72, Ty sie znowu odezwales, do tego Opiekun Janusz czasem wpada. Darekr sie usunal calkowicie. No i Modi...chyba... Ale jakos ciezko mi uwierzyc, ze Modi zaczalby opisywac swoje wrazenia z noszenia slipek
07 lipca 2015 12:57 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Prowincjusz, zdecydowanie za malo:-( ORIM, Geronimo, Robert72, Ty sie znowu odezwales, do tego Opiekun Janusz czasem wpada. Darekr sie usunal calkowicie:placz3:. No i Modi...chyba... Ale jakos ciezko mi uwierzyc, ze Modi zaczalby opisywac swoje wrazenia z noszenia slipek:lol2:

A moze nie nosi slipek Modi jest tak goraco...
07 lipca 2015 12:57 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

"Slipingu" w domu PDP-ki nie uprawiam, chodzę w barchanach zwanych bermudami (?). "Jak na szpilkach" też nie łażę, gdyż mam sporo Luftu dla siebie. Moncherie, to ilu nas tutaj naliczyłaś ?

No myślę że pd nic by nie powiedziała oni są bardziej wyzwoleni od nas
07 lipca 2015 13:04 / 1 osobie podoba się ten post
powinno być opiekunów tylesamo co opiekunek.Żyło by sie zdrowiej na forum. ,,Sliping,, dla podopiecznej to jak respirator tylko na wolnych obrotach.Sporo ..luftu,, w barchanach???? hahahahahaahaa.Chyba musze do domu i to szybko,bo mam kudłate myśli...
07 lipca 2015 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
jae za chwilkę na pożegnalną kolację DO MIASTA! Ubrałam balerinki z powodu ,że szpilek nie mam!!!
07 lipca 2015 19:22 / 4 osobom podoba się ten post
Ja tak do tych szpilek króciutko wrócę:)
Buffalo ma jedne z najzgrabniejszych klasyków na rynku,bo dzisiaj to nie lada sztuka znaleźć fajne i zgrabniutkie buciki.
To oczywiście moje zdanie:)
07 lipca 2015 19:24 / 1 osobie podoba się ten post
Ewelina1

Ja tak do tych szpilek króciutko wrócę:)
Buffalo ma jedne z najzgrabniejszych klasyków na rynku,bo dzisiaj to nie lada sztuka znaleźć fajne i zgrabniutkie buciki.
To oczywiście moje zdanie:)

To prawda sa delikatne i sliczne
07 lipca 2015 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

To prawda sa delikatne i sliczne:-)

Te klasyki zawsze były i będą modne,-ale przez ostatnie lata było pełno koślawych "podrób" klasycznych szpilek.
Nie każdy widzi tą różnicę ale ja tak
Na dzień dzisiejszy nie biegam w nich codziennie,ale nie wyobrażam sobie imprezki bez szpilek.........oczywiście nie mówię tu o dyskotece
Choć kilkanaście lat temu nie robiło mi to żadnej różnicy............no ale,-było minęło