Właśnie muszę sobie zakupić jakąś farbę w niedalekiej przyszłości, cosik pod brąz , bo drugi raz na pomarańcz się nie zdecyduję..a siwych to już mam tyle, że sama nawet nie wiedziałam...najlepiej mi podobno w naturalnych....ktoś coś poleca?
Właśnie muszę sobie zakupić jakąś farbę w niedalekiej przyszłości, cosik pod brąz , bo drugi raz na pomarańcz się nie zdecyduję..a siwych to już mam tyle, że sama nawet nie wiedziałam...najlepiej mi podobno w naturalnych....ktoś coś poleca?
Naprawdę wkurzają mnie tu w DE moje włosy ;-// tylko umyję głowę tutejszą wodą ;-//
tez tak mam.w domu mam całkiem inne wlosy niz tutaj
Nie mogę się przyzwyczaić do swojego odbicia w lustrze ;-))) nie ukrywam, że mi się nie podoba.
Miodowy blond jest ciekawy, taki lekki brązik albo capuccino.Ja teraz maluję imbirowym /poważnie/ i najbardziej wygląda na naturalny.
http://www.zajadam.pl/zdrowy-tryb-zycia/olej-kokosowy
Nie wiem gdzie, bo działa na "wszystko", więc daję tutaj:)
Właśnie zastanawiam się nad miodowym blondem. Napisz proszę, czy na słońcu po jakimś czasie nie będzie rudy?
Na opakowaniu bardzo podoba mi się ten kolor.
Właśnie zastanawiam się nad miodowym blondem. Napisz proszę, czy na słońcu po jakimś czasie nie będzie rudy?
Na opakowaniu bardzo podoba mi się ten kolor.
Nie tak dawno czytałam, że olej kokosowy bardzo szkodzi zdrowiu.
Co prawda nadaje potrawom bardzo ładny, złocisty kolor ale nie jest zdrowy.
Ja nosze od końca ub. roku.
Jest ok. Nie ma żadnych rudych jak się wypłukuje, przeciwnie - jaśnieją.
Farba z Syossa.
Myślałam raczej o wcieraniu go we włosy, bo sypie mi się ze łba jak na Boże Narodzenie;)