tina 100%DM tu nie mam Cantu kupuje w Muellerze albo online. Co do Olaplexu 0 to to jest taki jakby aktywator do nr 3, ale przy wlosach wysokoporowatych i jeszcze rozjasnianych gdzie łuski włosa są i tak rozchylone - to raczej zbędny wydatek. Olaplex 3 na takich wlosach samodzielnie dziala. Na swoich próbowalam i tak i tak - nie odczułam róznicy w dzialaniu- i wiele osób nie stosuje 0 jak nie musi. Szampon moze byc inny . Dobry jest ten z Garniera Banana Food. Maska też . Do tego raz w tygodniu Olaplex 3 - na kilka godzin z czepkiem foliowym na głowie i owinąc ręcznikiem i masz pielęgnację ogarniętą.
Bardzo dziękuję,wiszę Ci 99 zł za tę "zerówkę "

,podzielimy się?
Pytałam,bo jedni piszą ze 0 i 3 to muß ,inni piszą że niekonieczne jest takie łączenie . Teraz wiem,że ci drudzy mają rację. To jeszcze pytanie dot odżywek - emolientowe,proteinowe ,humektanowe,matko,ile tego

. Doczytałam i dosłuchałam,że powinnam używać wszystkich,na zmianę oczywiście. O tych hume coś tam,przyznaję że pierwszy raz słyszę. Do tej pory szukałam nawilżających albo wygładzających,nie przejmując się składem ,najczęściej L'Oreal używałam .
Suszarka super,ale Ty masz bujną i gęsta czuprynę,moje włosy cienkie i delikatne,o jakimś mniejszym dyfuzorze pomyślę . I znowu będę musiała się naumieć nim posługiwać

. Chyba nawet jakiś mam w domu,zawsze go odpinałam żeby mocniej i cieplej,a tym samym szybciej suszyć . No i była kopa siana na głowie