Bardzo dawno temu i świetnie to robiło moim włosom.
Bardzo dawno temu i świetnie to robiło moim włosom.
zakupiłam dzis w rossmanie sama sprawdze efekt i podziele sie z wami.zakupiłam tez drożdze i pokrzywke do picia:)jednaa porcja wypita i smakuje bardzo dobrze
Z tego co ja wiem włosy po hennie trudnej sie farbują takie jest stwierdzenie fryzjerek farba poprostu już dobrze nie chyta :) ale wiadomo henna jest zdrowsza dla naszych włosów a teraz mamy jeszcze całą palete kolorów :)
Kurcze to już sama nie wiem co robic, bo chcialabymn odswiezyc moj aktualny klor wlosow (ciemny) ciemnym brazem - henna. Ale wiem, że kiedys bede chciala isc je rozjasnic na jasny braz/ciemny blond, ciekawe czy wtedy normalna farba chwyci...
To ja się zapytam . Potrzebuję coś na puszące się włosy. Mam ich strasznie dużo, a jak jeszcze się napusza, to.... lepiej nie napiszę tego jak wyglądam.......
Wielkie dzięki, spróbuję :-)
a masz krecone?włosy
moze spytaj w drogerii napewno sa jakies serie szamponów odzywek do puszacych sie włosów napewno sa
a masz krecone?włosy
moze spytaj w drogerii napewno sa jakies serie szamponów odzywek do puszacych sie włosów napewno sa
To ja się zapytam . Potrzebuję coś na puszące się włosy. Mam ich strasznie dużo, a jak jeszcze się napusza, to.... lepiej nie napiszę tego jak wyglądam.......
Mam takie jak na zdjęciu , tylko, że teraz je skróciłam trochę, właśnie po to, aby łatwiej było nad nimi zapanować :-)