Promedica24 Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
5 / 5
09 lipca 2012 17:02
Monia said:
Podpisałam umowę.Zobaczymy a praktyce jak to będzie.Czekam na akceptacje rodziny.Ale jak się ma podpisana umowę to rodzina musi zaakceptować opiekunkę.??

Monia, nie koniecznie... ja podpisalam umowę i dostałam pierwszę propozycję wyjazdu, ale rodzina mnie nie zaakceptowała, więc czekałam dalej... ja podpisałam umowę 25 stycznie, a wyjechałam 14 lutego...
09 lipca 2012 18:09
Dzięki.To jeszcze nic pewnego że wyjadę 24-25 lipca.Mogę nawet w sierpniu wyjechać.A ty masz prawko.?? Bo nie wiem,bo pytali się czy mam prawko.Ja nie mam.
09 lipca 2012 18:15
Sylwunia,czy jak się nie ma prawka to jest przeszkodą,żeby szybko wyjechać.
09 lipca 2012 19:15
Monia said:
Ja miałam tą firmę polecaną,bo taka pani pracowała przez PRM24 mówiła,że dobra firma.Zobaczymy.Jak długo bedę czekała na wyjazd.Mam umowę podpisaną od 20 lipca.To się okażę.

no i pewnie podałaś przy podpisywaniu umowy tą panią, która Ci poleciła promedicę, no nie?? i tak pani dostanie premię 100 e jak Ty wyjedziesz...
09 lipca 2012 21:21
haha- pewnie,że zachwalać pod niebiosa PRM24 po to aby skasowac za darmoche 100 eurasków.

Ja nie mam prawka i wyjezdzam juz od 7 lat do Niemiec.Większość podopiecznych nie potrzebuje opiekunki z prawem jazdy.A w większości agencji jak nie masz prawka(choć akurat do babci X nie jest potrzebne)to jest powód aby ci odciągnąc np 50 czy 100 euro od wypłaty.kazdy pretekst jest dobry.
09 lipca 2012 21:57
kobiety, 100 euro od Promediki 24 dostaje się dopiero jak polecona osoba przepracuje 3 miesiące, więc nie ma tak lekko.
09 lipca 2012 22:30
masz rację Romana,ale nikt o tym nie mówi ,no tylko jak polecisz daną osobę,o tu niespodzianka 3 miechy to nie kiedy nierealne
09 lipca 2012 23:07
Monia said:
Sylwunia,czy jak się nie ma prawka to jest przeszkodą,żeby szybko wyjechać.

Ja mam prawo jazdy, a warunkiem koniecznym dla tej rodziny, u której jestem było jego posiadanie...
09 lipca 2012 23:11
romana said:
kobiety, 100 euro od Promediki 24 dostaje się dopiero jak polecona osoba przepracuje 3 miesiące, więc nie ma tak lekko.

Romana, ja mam w umowie, że musi przebywać 30 dni kalendarzowych na kontrakcie i już się dostaje 100e...
10 lipca 2012 11:21
ulencja,ja tej Pani praktycznie nie znałam.Poznałam ją w szpitalu,jak moja mama leżała na serce.A promedicę znalazłam sama,nawet w telewizji była Promedica 24.W TVN .Tak wiec Pani na mnie nie skrzystała.
10 lipca 2012 12:33
w zeszłą środę dzwonili do mnie z Promedici,z ofertą pracy.Jak na razie cisza.Ile czasu ma rodzina na podjęcie decyzji o akceptacji opiekunki w Promedice.?? Parę dni.??
10 lipca 2012 14:27
Monia, nie denerwuj się i nie przejmuj się tak prawem jazdy. Z tego co wiem ofert z koniecznym prawkiem nie jest tak wiele. Ja je mam, ale jeszcze nigdy nie proponowano mi takiej oferty. Na ofertę czekałam zazwyczaj od 2 do 5 dni. Wyluzuj. Kiedy firma przedstawia ofertę "czytaj między wierszami". Jeżeli osoba nie chodzi pytaj np czy ma lifter czy trzeba ją dźwigac, czy są zakłócone noce itd. Jeżeli oferta ci nie odpowiada nie bój się odrzucić. Tym firmom tak zalezy na pracownikach że na pewno z ciebie nie zrezygnują. Lepiej dłużej poczekać niż potem żałować i zjeżdżać wcześniej.
10 lipca 2012 15:12
Dzięki za radę.Może lepiej poczekać dłużej.W końcu umowa zobowiązuję dopiero od 20 lipca.
10 lipca 2012 15:14
Taka jestem niecierpliwa co chodzi o pracę.Eunika ty pracujesz z Promedicą24.??
11 lipca 2012 10:34
Monia, pracowałam w PM ale zrezygnowałam ze współpracy, bo pewne rzeczy mi nie odpowiadały. Co nie znaczy, że ty nie będziesz zadowolona. Każdy ma inne oczekiwania.