01 marca 2014 19:58 / 4 osobom podoba się ten post
karolaaChciałam się dowiedzieć, czy jest taka możliwość w razie, gdy rodzina zaakceptuje mnie, mi również będzie się tam podobało, to czy będzie możliwość np stałej opieki nad podopieczną? Tzn Jadę z jednej firmy do pani i do tej samej pani chciałabym jeździć już cały czas. Tak się da? Czy tak to tylko jak jest zatrudnienie bezpośrednio u rodziny? Pomóżcie.
Jestem żywym przykladem na to , że można na tym wyjść jak Zablocki na mydle :((.......Dwa i pół roku z jedną PDP-ną , rodzina jak u Judory była niezadowolona gdy jechałam na urlop ( po min. 3 m-ach ),szczęśliwi gdy wracałam . Z m-ca na m-c poprawiałam język ..........i doszło do tego , że nie otrzymałam podwyżki ,bo byłam " za dobra na ten kontrakt " . Po drugie , jeśli trafisz na w miarę fajną rodzinę ,PDP ,wraz z długim pobytem można się przyzwyczaić ,zżyć się ----Ty wiesz jak pózniej jest człowiekowi ( żeby nie było, człowiek to ja ) ciężko ?......uwierz mi jestem w domu 21 dni i nie ma dnia ,żebym nie myślała o mojej Babciuni......w następnym miejscu postaram się nie przyzwyczajać do PDP, rodzin.....może mi się uda .....ale strasznie mięciutka jestem , nie tylko na "ciele", ale i w sercu ,,buuuuuu.....-:))))