Kto postawił obiad?Podopieczny czy Herr Alzheimer?
Nie PDP....(usunięte) postawił obiad . Coś ostatnio często czytam , że jak Gowork to i jadanie w restauracjach .... Musi dobra firma jest .
Nie PDP....(usunięte) postawił obiad . Coś ostatnio często czytam , że jak Gowork to i jadanie w restauracjach .... Musi dobra firma jest .
Dokładnie. Nikt nie zagwarantuje, ze jak pojadę z agencją pracy to będzie wszystko cacy, a jak na czarno to wszystko musi się od razu rypnąć. Każdy musi przemyśleć jak będzie dla niego lepiej, wygodniej
Dużo kobiet na rentach czy emeryturach albo z KRUSem jeździ na czarno. Dostają tygodniówki minimum 300 euro. Jak coś nie spasuje to po tygodniu mogą wiać. Wychodzą 1200 ze slabym językiem. A która firma im tyle zapłaci?
łut szczęścia...a moja koleżanka pracująca na czarno ....zmarła...usnęła podczas pauzy i się nie obudziła/ pisałam na forum/ Wcześniej rozmawiałyśmy o tym... to miał być jej ostatni raz... miała 42 lata. Koszty przewozu....ok.4tys e!!!!! szkoda gadać:placze1:
ja nie wiem jak tam restauracje....
ale teraz pierwszy raz pojechałam (usunięte) i jest ok
Jeżdże do Niemiec (usunięte). Wolę mieć zapewnioną umowę i wszystkie opłaty. W Niemczech za pracę na czarno można otrzymać ogromny mandat.
łut szczęścia...a moja koleżanka pracująca na czarno ....zmarła...usnęła podczas pauzy i się nie obudziła/ pisałam na forum/ Wcześniej rozmawiałyśmy o tym... to miał być jej ostatni raz... miała 42 lata. Koszty przewozu....ok.4tys e!!!!! szkoda gadać:placze1: