16 lutego 2014 10:31 / 6 osobom podoba się ten post
Dziewczyny -może to nie podpucha ,mimo wszystko.Profil nie nowy,zarejestrowany 2 lata temu-dziewczyna czasem cos na forum juz pisała.Zdziwiło mnie tylko ,że wykształcona osoba nie wie w jakim województwie leży jej miasto.....O ile pamietam ze szkoły to Zgorzelec jest wciąż w dolnośląskim:)Niadia - odpisałam Ciw w watku o umowie zleceniu,zanim doszłam do tego wątku.I teraz nie wszystko jest dla mnie i nnych koleżanek jasne.Taki hardcor a masz neta,taki hardcor a siedzisz bez kasy prawie 3 miechy?????Albo robisz sobie z nas jaja albo sama jestes "bez jaj",Nawet najbardziej zacukana opiekunka,bez dostepu do neta i telefonu,bez kasy,na piechote stamtąd by poszła-nikt normalny nie pozwoliłby tak długo się w ten sposób traktować,jesli czytasz forum regularnie to dobrze wiesz ,jakie horrory się kolezankom trafiają.Bądź tak miła i wyjaśnij swoją rzeczywista sytuację ,oraz to dlaczego dopiero po tak długim czasie zdecydowałas się opisac sprawę????My wszyscy na forum bardzo chetnie pomagamy i udzielamy rad ,jednak nikt z nas nie lubi byc oszukiwany.....A Twoja relacja wygląda ,sama przyznasz wręcz nieprawdopodobnie....Jak jest naprawde ,Nadio???????
I jeszcze jedno-napisz gdzie jestes ,może któraś z nas jest w poblizu i będzie Ci mogla jakos pomóc.