Co nas czeka w Szwajcarii?

19 sierpnia 2014 22:38 / 8 osobom podoba się ten post
mleczko47

No to pisz prawde.Juz mnie raz przepraszałaś na forum-zapomniałaś.Jak cos zle odczytasz to przynajmniej sie przyznaj a nie wiecznie dolewasz oliwy do ognia.Co masz do mnie? ze wierszy  nie pisze? czy ze nie czytam twoich.

Możecie pisac co chcecie mnie to nie rusza i przestaje odpowiadac na durne zaczepki.Jest tyle miejsca na forum,że sie zmieszcze.A Moderatora prosze o wyczyszczenie moich lajkow na O bo cos tu nie tak.Fałsz wylewa sie z wpisow i z lakowania boicie sie prawde pisac wazeliniarze.

Są osoby,ktore cenię i chce z nimi utrzymac kontakt ale sa tez osoby z ktorymi nie chce miec nic do czynienia nawet wirtualnie.Jowita..... o co Ci chodzi? Scarlet o co chodzi? macie cos do mnie to piszcie na forum fakty a nie przypuszczenia.Można przeciez na fb zalozyc klub wzajemnego wspierania sie i umowic i dołożyć.
Spokojneej nocy życze.

O co Ci znowu chodzi?Gdzie źle odczytałam i gdzie nieprawdę napisałam?Niby z jednej strony pomocna taka a  tylko patrzysz gdzie by tu szpilę komu wsadzić.Sama zaczynasz,zaczepiasz,obrażasz  a potem udajesz pokrzywdzone niewiniątko.Ja dolewam oliwy do ognia?-na siebie spójrz lepiej.

19 sierpnia 2014 22:40 / 7 osobom podoba się ten post
kasia63

O co Ci znowu chodzi?Gdzie źle odczytałam i gdzie nieprawdę napisałam?Niby z jednej strony pomocna taka a  tylko patrzysz gdzie by tu szpilę komu wsadzić.Sama zaczynasz,zaczepiasz,obrażasz  a potem udajesz pokrzywdzone niewiniątko.Ja dolewam oliwy do ognia?-na siebie spójrz lepiej.

kasia daj spokój jak się nie ma argumentów to najlepszą obroną jest atak
19 sierpnia 2014 22:40 / 7 osobom podoba się ten post
kasia63

Ja też podobno kłamię, ale na pytanie gdzie, nie uzyskalam odpowiedzi... norma
19 sierpnia 2014 22:43 / 10 osobom podoba się ten post
Ja Ci kiedyś, Mleczko, pisałam: jak postępujesz, to samo otrzymujesz w zamian.
I dziś słowo stało sie cialem.
A czy jedna pani drugiej pani z życzliwości zapodała temat. Kogo to interesuje? Choć dobrze wiedzieć :D
19 sierpnia 2014 22:46 / 4 osobom podoba się ten post

Możecie poluzować warkocze? Szwajcaria to podobno neutralny kraj.

19 sierpnia 2014 22:47 / 3 osobom podoba się ten post

Dobra, rozpuszczam loki. (do nast. razu)

Następnego razu może nie być. Moderator

19 sierpnia 2014 22:51 / 14 osobom podoba się ten post
a ja mam prośbę do Modusia i mogę dostać bana czy jak to zwał żeby od czasu do czasu to i Mleczko na ziemię sprowadził bo potem są takie a nie inne sytuacje na forum a Polska to wolny kraj i też jest wolność słowa dziękuję za wysłuchanie
19 sierpnia 2014 22:53 / 2 osobom podoba się ten post
Modusiu, przepraszam....lekarze podaja, ze czasami podniesc cisnienie u pacjenta jest wskazane.....
19 sierpnia 2014 23:00 / 4 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Możecie poluzować warkocze? Szwajcaria to podobno neutralny kraj.

To mój tekst!
19 sierpnia 2014 23:01 / 4 osobom podoba się ten post
AMOREK

Modusiu, przepraszam....lekarze podaja, ze czasami podniesc cisnienie u pacjenta jest wskazane.....

Zwłaszcza u takiego z demencją ;-)
19 sierpnia 2014 23:04 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

a kto tu mowi o czystosci.Ty nie zrobisz byka? I co sie stało? dlatego ze to ja?

Roooobie byki, szczególnie palcówki, a dlatego, że TY? nie.. dlatego, że parę pieter wyżej zarzucałas to komu innemu :)
19 sierpnia 2014 23:05 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Zwłaszcza u takiego z demencją ;-)

oj, Sowka dzisiaj to sobie nasr....   /  hahhahhaaa........  ja tez..../
19 sierpnia 2014 23:09 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

a ja mam prośbę do Modusia i mogę dostać bana czy jak to zwał żeby od czasu do czasu to i Mleczko na ziemię sprowadził bo potem są takie a nie inne sytuacje na forum a Polska to wolny kraj i też jest wolność słowa dziękuję za wysłuchanie

Dalam ci laika, bo masz racje.Bo tak w kwartecie sie popieracie ze chcialam szyki pomieszać.Teraz masz 5.
19 sierpnia 2014 23:18 / 10 osobom podoba się ten post
ja mam gdzieś laiki i tym tego podobne piszę to co uważam za stosowne i czy to się komuś podoba czy nie tak będę pisać .Amen
19 sierpnia 2014 23:50 / 12 osobom podoba się ten post
mleczko47

Dalam ci laika, bo masz racje.Bo tak w kwartecie sie popieracie ze chcialam szyki pomieszać.Teraz masz 5.

Mleczko 47 -lubie czytac  większośc Twoich postow  . Jestes inteligentną ,interesującą osobą , masz duże doświadczenie życiowe i zawodowe . Lubisz zwierzęta i niektórych ludzi ..  . Ale nie udaj niewiniątka ,prowokujesz i obrażasz . Myśle ,że masz z tego powodu jakąś frajde . Piszesz o durnych zaczepkach , jesteś specjalistką w tej dziedzinie   .No i najważniejsze ,gdy jestes na forum nigdy nie jest nudno . Dlatego jesteś cenna  .   Panie i Panowie , za moment Nasz Boski Moderator wszystko wykasuje, bo to była tylko ....."kaczka" dziennikarska , w celu podniesienia adrenaliny ,bo pogoda smętna jest .           Ja mam przyjaciółke ,która  jest chora na chorobe dwubiegunową . Czasem strasznie mnie denerwuje ,czasem nie chce z nią rozmawiać i tylko przytakuje ,zeby sie nie kłócic ,ale i tak ją lubie , bo to nadal moja przyjaciółka jest . I wiem , że ma lepsze i gorsze dni , jak my wszyscy .  Cytuje   : " Chciałam pomieszać szyki " - po co  ? ,żeby Twoje było na wierzchu ? - wiesz trudno to zrozumieć  . Sama sie już gubisz ,w tym mieszaniu innym szyków .    A kaczki piękne są .