Ja też nie bardzo rozumiem.Tak ogólnie to pojęcie "niesforna"kojarzy mi się z kawalarą;)
Ja też nie bardzo rozumiem.Tak ogólnie to pojęcie "niesforna"kojarzy mi się z kawalarą;)
Niesforny według słownika : niechcący podporządkować się, niezdyscyplinowany, nieposłuszny.
To jak taka osoba może być opiekunką ???
Ja jestem niesforna i jestem Opiekunką.
Mycha, Ty nie czytaj wójka Google
ja mam najlepiej - NIE MAM ZMIENNICZKI. Kiedy se chce to zjezdzam a Babcia do Heimu na ten czas.
ale to sie niedlugo skonczy jak zaczne jezdzic przez Agencje :(
''''''''''''''''''
Najbardziej bym chciala zeby Agencja mna rzucala.
Miesiac tu kogos zastapic. kilka dni w domu. Miesiac ktoras inna opiekunke gdzies indziej zastapic. Kilka dni w domu. Znow na miesiac gdzies kogos zastapic. kilka dni w domu... Itd...
Atenka to działa, ale tylko w agencjach mających dużo zleceń. Ja tak pracowałam przez ostatnie miesiące w Promedice. Jednak zrobiła się zagwozdka, bo mieli tylko małżeństwa do wzięcia, a ja biorę wszystkie choroby oprócz zmieniania woreczka stomijnego ale nie biorę na ogół małżeństw.Przeniosłam się z tego powodu do innej agencji i jak tu będzie podobnie, to przejdę do jeszcze innej, aż trafię na swoją. Życzę Ci powodzenia!
Atenka to działa, ale tylko w agencjach mających dużo zleceń. Ja tak pracowałam przez ostatnie miesiące w Promedice. Jednak zrobiła się zagwozdka, bo mieli tylko małżeństwa do wzięcia, a ja biorę wszystkie choroby oprócz zmieniania woreczka stomijnego ale nie biorę na ogół małżeństw.Przeniosłam się z tego powodu do innej agencji i jak tu będzie podobnie, to przejdę do jeszcze innej, aż trafię na swoją. Życzę Ci powodzenia!
Ja Tobie tez :)))
Malzenstw tez bym nie chciala, nawet jak jedno niby "pomagajace".
Czesto biore malzenstwa , bo wieksza kasa jest)))
Czesto biore malzenstwa , bo wieksza kasa jest)))
Firmy w zasadzie niewiele dokładają za drugą osobę w pakiecie .Raczej unikam małżeństw do opieki .Chociaż co nie którzy chwalą sobie .