Kasia, wiśta wio, łatwo powiedziec, ale rodzina juz pewnie kalkuluje, 3 m-czne zmiany, mniej kasy wydane. Co im tam babcia w brudzie i syfie.
Kasia, wiśta wio, łatwo powiedziec, ale rodzina juz pewnie kalkuluje, 3 m-czne zmiany, mniej kasy wydane. Co im tam babcia w brudzie i syfie.
Bedac tam poznalam kolezanke (fajna kobietka ) i ona zaglada tam na moja prace i opowiadala mi co tam zastala, jaki brud. Czy Niemcy lubia brud? Bo ja jezdze krotko i jeszcze nie znam ich mentalnosci... Ze zmienniczka nie ma o czym rozmawiac bo skoro umowa byla inna a robi co chce to szkoda moich slow. Trafila mi sie nieuczciwa i nieslowna opiekunka...
Widocznie rodzinie brud nie przeszkadza a za babci kase maja gotowe ciasta wszyscy...no chyba z takim brudasem sie zmieniac nie bede... bo kolezanka mi mowila ze jak wroce to sie nie odsprzatam....
Dziewczyny a jak ta sprawa wyglada w Agencji...Jesli zmieniamy sie co 2 miesiace to ktoras moze zostac 3?
Edytowałem Twoje posty za Ciebie. Jak chcesz coś dopisać, to używaj opcji "edytuj". Oczywiście wiesz jak to zrobić, bo jest to wyjaśnione w regulaminie, który przecież przeczytałaś :-) Moderator
Witam wszystkie kolezanki...Moze mi ktos doradzi jaki jest sposob na niesforna opiekunke... Na podmiane znajoma mi kogos polecila . Osoba ta okazala sie wielkim niewypalem. Nie dosc ze nie sprzatala w domu to jeszcze za moimi plecami dogaduje sie z rodzina i stawia mi waruniki jak dlugo mam pracowac i na ile moge jechac do domu . Totalna porazka... Gdyby to ode mnie zalezalo to juz by ona na ta prace nie wrocila....
Czyli wniosek-jedzie się "na czarno" i często zmienniczka robi drugą "na szaro":) Przez firme jednak rzadziej to ma miejsce.
Jagoda jest przez firmę właśnie ,nie na czarno.I tu mnie zadziwia "bezczelność" zmienniczki-chyba to powinno byc tak w ostatecznym rozrachunku ,że decyduje wspólnie i firma i rodzina?
Jagoda jest przez firmę właśnie ,nie na czarno.I tu mnie zadziwia "bezczelność" zmienniczki-chyba to powinno byc tak w ostatecznym rozrachunku ,że decyduje wspólnie i firma i rodzina?
Jagodazielona jest prywatnie,to chyba ona załozyła ten temat.
Ona zalożyła i pytała jak to jest w agencji-Jagódka to Ty w końcu z firma czy prywatnie?Bo juz nie wiem:)