24 stycznia 2014 08:15 / 14 osobom podoba się ten post
mleczko47Pierwszy dzień u podopiecznej powinno się spędzać przy laptopie.Nalezy a wręcz zaleca się obsmarować zmienniczke na forum (może żel pod prysznic ukradła).Nadać nowe okreslenia cech czy wyglądu pdp i jej rodziny. I w cieżkim postanwieniu przetrwania 2 mcy o chlebie i wodzie za niebagatelna kasę ok.6 tys.zł wypełnić obowiazki.Ale coż my się poswięcamy w dobrych chwilach piszemy Omcia, Opacia w gorszych jędza i inne epitety.I tak wprowadzone przez zła zmienniczke(bo jedzie do domu) zaczynamu walkę z niedouczonym lekarzem, ze skąpą rodziną,leczymy, podwazamy diagnozę,poświęcamy sie dla tych paru groszy. A jak wynika z nazewnictwa mamy sie tylko opiekowac.
Nie dotyczy to powyżśżego wpisu.Każda z nas samodzielnie organizuje sobie pracę.
Przykro,ze od rana ,ale juz mnie ponosi!!!Czytajac wczesniej dwoje wpisy(prze kilkoma m-c-mi )odbieralamCie jako kobiete powazna ,od ktorej mozna sie duzo nauczyc.W dalszym ciagu cenie sobie Twoje rady.........teraz wiem,ze wielu osobom sie to nie spodoba-mowi sie trudno!......juz zaczynam Cie odbierac jako czlowieka zgorzknialego,lubiacego szukac zaczepek.Czy Ty masz jakas satysfakcje,ze pozniej na forum wywolana jest burza?Chyba tak.Wylapujesz jakies slowa,zeby pozniej komus dolozyc----przyznaje robisz to sprytnie,wiec nie bede gorsza....tez bede w w/w temacie.....moja pierwsza stella byla niewypalem,bez najmniejszego przekazania przez zmienniczke. A moja od dwoch i pol roku jedna i ta sama PDP jest kochana,wszystki obowiazki przekazala mi synowa PDP-jak czegos potrzebowalam,pytalam i do tej pory jest o.k-----no? i zmiescilam sie w temacie?-----Przykre,ale czasem tu zionie ogniem(od Ciebie),okazujesz jawnie swoje sympatie i antypatie ,tylko po co? czy to Ci sprawia radosc? .Pozwol innym popisac o powaznych sprawach ,ale i o glupotach,jesli juz nie mozesz pozbyc sie tej goryczy-wyzal sie na forum ,tutaj naprawde mozna otrzymac wiele pomocy-moze i z tej zgorzknialosci Cie ktos wyleczy........ Na poczatku w drugim zdaniu napisalam "dwoje" a mialo byc "Twoje".....