o to dobrze . Jesli nie musisz dogladac w nocy to masz 13 godzin spokoju.
U mnie tez tak bywa 21.00 do lozka, pobudka o 10.00 .
o to dobrze . Jesli nie musisz dogladac w nocy to masz 13 godzin spokoju.
U mnie tez tak bywa 21.00 do lozka, pobudka o 10.00 .
To nie masz Magdusiu swojego? musisz z nia w jednym spac?....O,o,o, tak mi Ciebie szkoda,bo ja mam osobiste w drugim pokoju:):):):):)
A pytanie do Wszystkich KOlezenek Opiekunek : O ktorej wstaja a o ktorej klada sie spac wasi PDP ? Znajoma jest byla na sztelli gdzie dziadki wstaja o 6.00 a ida spac o 17.00 (babcia) i o 18.00 (dziadek)
- odpowiedź- sniadanko 7.30 a łóżeczko 20.15
Nie kazdy ma takie luxusowe wygody jak Ty ;)
Ivanilia40, a to w porzadku , ze za Taxi tez zwrot! To tam uwazaj jutro , zebys polamana do domu nie wrocila !
Sniadanko 9,00 - 11,00 (zależy), łóżeczko 22,00- 23,00...tez zależy :)
Ta 17-18 jest w porządku, ale pobudka o szóstej rano?
Moja pdp idziespać ok 21-22, wstaje 7,30--9. Teraz już przysypia w fotelu, jak sie wyspi to idziemy spać:)
no to ja sie pytalam IVanili40 ile placi za bilet pociagowy i czy za ta taxowke placi PDP czy sama :)
A ja na wyjezdzie ogladam 2 telenowele Alles was zählt i GZSZ wlasnie sie zaczynaja.
**
A pytanie do Wszystkich KOlezenek Opiekunek :
O ktorej wstaja a o ktorej klada sie spac wasi PDP ?
Znajoma jest byla na sztelli gdzie dziadki wstaja o 6.00 a ida spac o 17.00 (babcia) i o 18.00 (dziadek)
Tak ciekawie, jedziesz pociągiem do domu? Berlin---?
Dorotee ale Cie poniosło jak sie wyspi to wstaje, a nie idzie spać.No co Ty:))
Nie kazdy ma takie luxusowe wygody jak Ty ;)
Ivanilia40, a to w porzadku , ze za Taxi tez zwrot! To tam uwazaj jutro , zebys polamana do domu nie wrocila !
Ja jestem blondi to widać, ja jestem blondi to słychac, ja jestem blondi to widac, słychac i czuć :) Na zdjęcie musicie poczekać :)